Opsætning af dine præferencer for webshoppen

Du kan redigere titlen og metabeskrivelsen for din webshop, tilføje sporingskoder eller aktivere en adgangskodeside eller beskyttelse af betaling på siden Præferencer.

Rediger titlen og metabeskrivelsen

Du kan angive sidetitel og metabeskrivelse for din webshops startside. De bliver vist i søgemaskineresultaterne. Brug beskrivende tekst og nøgleord til at forbedre søgemaskinerangeringen for din webshop. Få mere at vide om søgemaskineoptimering.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Præferencer i din Shopify-administrator

2. Indtast en titel og en metabeskrivelse for din butik efterfulgt af bedste fremgangsmåder for SEO.

3. Klik på Gem.

Tilføjelse af sporingskoder

Du kan spore besøgende på dit websted ved hjælp af Google Analytics, og du kan bruge Facebook-pixel som en hjælp til at oprette annoncekampagner for nye kunder. På siden Præferencer kan du tilføje oplysninger om dine Google Analytics- og Facebook pixel-konti, så din webshop holder styr på relevante data.

Få mere at vide om konfiguration af Google Analytics.

Få mere at vide om opsætning af Facebook-pixel.

Aktivér eller deaktiver adgangskodesiden

Du kan begrænse kundernes adgang til din webshop ved at aktivere adgangskodesiden. Adgangskodesiden er en landingsside, som føjer adgangskodebeskyttelse til din webshop. Du kan oprette en adgangskode og nøjes med at give den til de kunder, som skal kunne besøge din butik.

Få mere at vide om aktivering, deaktivering og tilpasning af adgangskodesiden i Adgangskodebeskyttelse til din webshop.

Aktivér eller deaktiver reCaptcha v3 for kontaktformularer

Googles reCaptcha v3 bruges til kontaktformularer og blogkommentarer i webshops for at minimere indgående spam for shopejere. Dette er et lag ovenpå den nuværende Captcha, som analyserer besøgendes adfærd på et website for at blokere spam fra bots og reducere problemer for reelle brugere ved at eliminere Captcha-udfordringer. Denne funktion er som standard aktiveret for alle Shopify-butikker.

Når reCaptcha v3 er aktiveret, vises reCaptcha-logoet i nederste højre hjørne af alle butikkens sider. Dette skyldes, at hele besøget på websitet spores, og at besøgende skal have besked af juridiske årsager.

reCaptcha-logo

Gå til Webshop > Præferencer i Shopify-administratoren, og fjern derefter markeringen af afkrydsningsfeltet Aktivér Google reCaptcha på kontaktformularer i butikslayoutet.

Hvis du vil aktivere reCaptcha v3 på et senere tidspunkt, kan du gå tilbage til Webshop > Præferencer og markere afkrydsningsfeltet igen.

Du kan få mere at vide om redigering af reCaptcha v3 i temaer på Shopify.dev.

Aktivér reCaptcha til beskyttelse af betaling