Temaer

Et tema styrer webshoppens udseende, funktioner og stil. Forskellige temaer har forskellig stil og layout, og de giver dine kunder forskellige oplevelser. Hvis du f.eks. sælger spa-produkter, vil du formentlig gerne have, at din webshop virker afslappet og luksuriøs. Hvis du sælger elektronik, vil du formentlig gerne have, at din webshop ser energisk og elegant ud.

Shopify-temaer tilbyder følgende ekstra funktioner:

• Afsnit på alle sider – Tilpas indholdet på de fleste sider i din webshop. Tilføj, omarranger eller flyt afsnit og blokke for at skabe unikke sidelayouts.
  • Forbedret appsupport – Installer eller rediger apps uden at behandle kode. Tilføj appfunktionalitet hvor som helst i temaet ved hjælp af appblokke og appindlejringer. Du kan gennemse appsamlingen for at finde apps, der nemt kan integreres med din webshop.
  • Bedre indhold ved hjælp af dynamiske kilder – Føj dynamiske, specialiserede oplysninger til alle indstillinger i dit tema ved at knytte indstillingen til en dynamisk kilde. En dynamisk kilde kan være en attribut for en ressource eller en værdi for et metafelt.
  • Kollektionsfiltrering – Giv kunder mulighed for at filtrere kollektioner i din butik efter tilgængelighed, pris og meget mere.

Du kan tilpasse dine temaindstillinger ved at bruge temaeditoren i din Shopify-administrator. Hvis dit tema ikke har en indstilling for en ændring, du ønsker at foretage, kan du redigere din temakode.

Når du foretager ændringer i dit tema eller skifter til et nyt tema, påvirker det ikke de øvrige dele af din konto. Du kan prøve forskellige temastile og -indstillinger uden at bekymre dig om resten af indholdet i din administrator.

Alle temaer (gratis og betalt) fra Shopifys temabutik er optimeret til onlinesalg og indeholder som standard følgende funktioner:

Funktioner, der er inkluderet i alle temaer i Shopifys temabutik
Funktion Beskrivelse
Kompatibilitet Alle temaer er kompatible med Webshop 2.0 og indeholder afsnit og blokke til tilpasning af dine sider.
Webstatus Din webshops Webydeevnekontrolpanel måler indlæsningshastighed, interaktivitet og visuel stabilitet. Få mere at vide om dit Webydeevnekontrolpanel
Tilgængelighed Alle temaer har et minimum for tilgængelighed på 90, så din butik kan bruges af alle.
Mobilklar Temaer omfatter mobilresponsive layouts, der giver kunderne mulighed for at få adgang til din butik på en hvilken som helst enhed med en internetforbindelse.
Rabatter Vis rabatbeløb for varer og ordrer i din indkøbskurv, ved betaling samt på kundeordresiderne.
Dynamiske betalingsknapper Tilføj dynamiske betalingsknapper, så dine kunder hurtigt kan købe et hvilket som helst produkt, de får vist. Dynamiske betalingsknapper kan føjes til din indkøbskurv og dine produktsider.
Facetteret søgefiltrering Giver kunderne mulighed for at filtrere produkter baseret på produkttilgængelighed, priser, type, forhandler og andre varianter. Søgefiltre kan føjes til dine kollektions- og søgesider.
Gavekort Vis en gavekortside med vejledning, når kunden har købt et gavekort.
Billeder til deling på sociale medier Føj et miniaturebillede til dit opslag, når du deler et link til din butik på sociale medier.
Valg af land og sprog Giver kunder mulighed for at vælge deres land eller område og lokale valuta i din butik.
Menu med flere niveauer Føj indlejrede rullemenuer til din butiks navigation.
Nyhedsbrevsformularer Tilføj en tilmelding til nyhedsbrev, så du kan indsamle kundens mailadresser, som kan bruges i e-mailmarkedsføringskampagner.
Afhentningstilgængelighed Vis, om et produkt er tilgængeligt for lokal afhentning for kunder på produktsiden.
Produktanbefalinger Vis en automatisk genereret liste over anbefalede produkter på dine produktsider, så kunderne kan finde nye varer.
Produktvurderinger Tilpas, hvordan kundeanmeldelser afspilles på dine sider.
Rich product media Føj rich media til dine produktsider, som f.eks. 3D-modeller, integrerede videoer og YouTube-videoer.
Søgefelt Vis et søgefelt eller link, hvor kunderne kan finde produkter og se resultaterne på en side med søgeresultater.
Salgsplaner eller -abonnementer Vis salgsplaner og abonnementer for kunder. Disse kan føjes til din indkøbskurv og sider med kundeordre.
Shop Pay Afbetaling Føj et Shop Pay Bekendtgørelsesbanner til dine produktsider, så kunderne ved, at de kan betale for deres ordre ved hjælp af forskellige bekendtgørelser.
Enhedspriser Vis en pris pr. enhed for produkter med specifikke antal eller mål for butikker i Tyskland og Frankrig.
Variantbilleder Føj billeder til produktvarianter, så kunderne kan se hver enkelt variant. Du kan f.eks. vise forskellige billeder til en skjorte i flere farver og størrelser.

Få mere at vide om, hvordan temaer er udviklet af udviklere ved at besøge Bedste fremgangsmåder for opbygning af Shopify-temaer.