Tilpasning af temaer

Når du har valgt et tema, der definerer det grundlæggende udseende og funktionalitet for din webshop, kan du tilpasse temaet, så det passer til dit unikke brand. Du kan tilpasse dit temaindhold og dine temaindstillinger ved hjælp af temaeditoren i din Shopify-administrator. Temaeditoren inkluderer en forhåndsvisning af temaet og en sidebjælke eller menuen Rediger, som du kan bruge til at tilføje og fjerne indhold og til at foretage ændringer af dine indstillinger. Få mere at vide om, hvilke afsnit og indstillinger der er tilgængelige for dit tema, under dit temas dokumentation.

Hvis dit tema ikke inkluderer indstillinger for de ændringer, du vil foretage, og du er fortrolig med HTML, CSS og Liquid, kan du redigere din temakode.