Føj gratis lagerbilleder til dit tema

Burst er en platform med lagerbilleder, der er drevet af Shopify, og som tilbyder gratis billeder i høj opløsning. Fra temaeditoren kan du udforske tusindvis af billeder fra Burst og føje dem til din webshop. Du kan vælge mellem dusinvis af kategorier for at finde billeder, der passer til din virksomhed. Føj billeder i høj kvalitet til forskellige dele af din webshop, såsom diasshow på din startside, din blog eller dine produktsider.

Billeder på Burst er tilgængelige under en afgiftsfri licens, så du kan bruge og redigere billederne, som du ønsker. Bidrag tilskyndes, men er ikke påkrævet.

Føj lagerbilleder til dit tema

1. Gå til temaeditoren.

2. Fra værktøjslinjen for temaeditoren skal du klikke på det afsnit, du vil føje et billede til. Vælg et afsnit, der inkluderer en billedvælger:

3. Klik på Udforsk gratis billeder.

4. Gennemse billeder ved hjælp af søgelinjen eller ved at klikke på en billedkategori.

5. Klik på et billede for at se en forhåndsvisning af billedet i dit tema. Når du har fundet et billede, du vil bruge, skal du klikke på Vælg.

6. Du kan foretage ønskede ændringer af billeders udseende eller animationer ved hjælp af de tilgængelige muligheder i sidebjælkemenuen.

7. Klik på Gem.