Rediger din katalogside

Alle Shopify-butikker har en side på webadressen your-store.com/collections/all, hvor alle synlige produkter i butikken er angivet. Dette er butikkens katalogside. Produkter på katalogsiden vises som standard i alfabetisk rækkefølge. Du kan oprette en kollektion for at styr den rækkefølge, produkterne vises i på denne side.

Opret en kollektion for at styre din katalogside

Du kan oprette en kollektion med handlen all, som du kan bruge til at styre den rækkefølge, som produkter vises i på din katalogside.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter > Kollektioner i din Shopify-administrator.

2. Klik på Opret kollektion.

3. Opret kollektionen:

1. Giv din kollektion overskriften All.
    2. Klik på Automatiseret i afsnittet Kollektionstype.
    3. Angiv produktbetingelsen Produktprisen er større end 0 USD.
    4. Valgfrit: Hvis du vil skjule produkter, som ikke er på lager, skal du også tilføje betingelsen Lagerbeholdning er større end 0.
  4. Klik på Gem.

5. Nu, hvor du har oprettet din All-kollektion, kan du sortere produkterne i den. Rul til afsnittet Produkter, og vælg en mulighed i rullemenuen Sortér.

Hvis du vælger Manuelt, kan du omorganisere dine produkter ved at bruge deres træk og slip-håndtag ⋮⋮.

6. Hvis du vil ændre titlen på din All-kollektion, kan du ændre den nu, hvor kollektionen er oprettet. Det er dog vigtigt, at handlen til kollektionen forbliver angivet til at være all. Du kan kontrollere dette ved at rulle til afsnittet Eksempel på søgemaskinefortegnelse og klikke på Rediger SEO for website.

I tekstfeltet Webadresse og handle bør du se en webadresse, der slutter med /all.

Hvis webadressen slutter med noget andet, skal du ændre den til /all og klikke på Gem.

De ændringer, du foretager i produkternes rækkefølge i denne kollektion, afspejles på katalogsiden for din webshop.