Aktivér ordrebemærkninger på siden med indkøbskurven

Du kan bruge ordrebemærkninger til at indsamle særlige instruktioner fra kunder om, hvordan en ordre skal klargøres og leveres. De fleste gratis Shopify-temaer giver dig mulighed for at aktivere et tekstfelt til ordrebemærkninger på siden med indkøbskurven. Temaet Simple understøtter ikke ordrebemærkninger.

Aktivér ordrebemærkninger

Du kan finde indstillingerne for indkøbskurv for dit tema enten under Temaindstillinger eller i et afsnit, der kan tilpasses, på siden Indkøbskurv. Følg nedenstående trin, eller se dokumentationen til temaet for at få mere at vide om, hvordan du finder disse indstillinger i dit tema.

Trin

1. Kig først efter indstillingen for ordrebemærkninger under Temaindstillinger.

1. Klik på Temaindstillinger.
    2. Klik på Indkøbskurv.
    3. Kig efter Aktivér ordrebemærkninger eller Aktivér bemærkninger til indkøbskurven.
  2. Hvis dit tema ikke indeholder indstillingen for ordrebemærkninger under Temaindstillinger, skal du kigge efter indstillingen i afsnittet Indkøbskurv eller Indstillinger for indkøbskurv på siden Indkøbskurv.

1. Vælg Indkøbskurv.
    2. Klik på afsnittet Indkøbskurv eller Indstillinger for indkøbskurv. Det er ikke alle temaer, der har et afsnit, der kan tilpasses, på denne side.
    3. Kig efter Aktivér ordrebemærkninger eller Aktivér bemærkninger til indkøbskurven.
  3. Markér Aktivér ordrebemærkninger eller Aktivér bemærkninger til indkøbskurven.

4. Klik på Gem.

Rediger din ordrebemærkningslabel

Du kan redigere den label, der vises over eller ved siden af feltet til ordrebemærkninger. Labelen viser som standard teksten "Føj en bemærkning til din ordre":

Label til ordrebemærkninger

1. Find det tema, du vil redigere, og klik derefter på Handlinger > Rediger sprog.

2. I feltet Filtrer oversættelser skal du skrive Add a note for at få vist oversættelsen af ordrebemærkninger:

Oversættelse af ordrebemærkninger

3. Angiv en ny tekst til labelen for ordrebemærkningen.