Aktivér ordrebemærkninger på siden med indkøbskurven

Du kan bruge ordrebemærkninger til at indsamle særlige instruktioner fra kunder om, hvordan en ordre skal klargøres og leveres. De fleste gratis Shopify-temaer giver dig mulighed for at aktivere et tekstfelt til ordrebemærkninger på siden med indkøbskurven. Temaet Simple understøtter ikke ordrebemærkninger.

Ordrebemærkninger

Aktivér ordrebemærkninger

Sådan aktiverer du ordrebemærkninger:

1. Find det tema, du vil redigere, og klik på Tilpas.

2. Du kan finde indkøbskurvindstillingerne for dit tema enten under fanen Temaindstillinger eller under fanen Afsnit. Klik først på Temaindstillinger, og se, om dit temas indkøbskurvindstillinger findes der:

Indstillinger for indkøbskurv

Hvis dit tema ikke har et indkøbskurvafsnit i Temaindstillinger, skal du klikke på Afsnit. Hvis du vil have adgang til dine indkøbskurvindstillinger, skal du gå til dine indkøbskurvindstillinger fra forhåndsvisningen af temaet ved at klikke på indkøbskurvikonet i sidehovedet. Når du er på siden med indkøbskurven i forhåndsvisningen af temaet, bør du kunne se fanen med indkøbskurvindstillinger i temaeditoren:

Indstillinger for indkøbskurv 2

3. Markér afkrydsningsfeltet Aktivér ordrebemærkningeri indstillingerne for indkøbskurven i dit tema.

Bemærkninger til indkøbskurve

4. Klik på Gem.

Rediger din ordrebemærkningslabel

Du kan redigere den label, der vises over eller ved siden af feltet til ordrebemærkninger. Labelen viser som standard teksten "Særlige instruktioner til sælger":

Label til ordrebemærkninger

1. Find det tema, du vil redigere, og klik derefter på Handlinger > Rediger sprog.

2. I feltet Filtrer oversættelser skal du skrive Special instructions for at få vist oversættelsen af ordrebemærkninger:

Oversættelse af ordrebemærkninger

3. Angiv en ny tekst til labelen for ordrebemærkningen.