Aktivér ordrebemærkninger på siden med indkøbskurven

Du kan bruge ordrebemærkninger til at indsamle særlige instruktioner fra kunder om, hvordan en ordre skal klargøres og leveres. De fleste gratis Shopify-temaer giver dig mulighed for at aktivere et tekstfelt til ordrebemærkninger på siden med indkøbskurven.

Aktivér ordrebemærkninger

Du kan finde indstillingerne for indkøbskurv for dit tema enten under Temaindstillinger eller i et afsnit, der kan tilpasses, på siden Indkøbskurv. Følg nedenstående trin, eller se dokumentationen til temaet for at få mere at vide om, hvordan du finder disse indstillinger i dit tema.

Hvis dit tema ikke indeholder indstillingen for ordrebemærkninger under Temaindstillinger, skal du kigge efter indstillingen i afsnittet Indkøbskurv eller Indstillinger for indkøbskurv på siden Indkøbskurv.

Aktivér ordrebemærkninger i dine temaindstillinger

Slå ordrebemærkninger på siden med indkøbskurven til

Rediger din ordrebemærkningslabel

Du kan redigere den label, der vises over eller ved siden af feltet til ordrebemærkninger. Labelen viser som standard teksten “Særlige instruktioner til ordre”:

Label til ordrebemærkninger

1. Find det tema, du vil redigere, og klik derefter på ... > Rediger standardtemaindhold.

2. I søgefeltet Filtrer varer skal du skrive Order special instructions at få vist oversættelsen af ordrebemærkninger:

3. Angiv en ny tekst til labelen for ordrebemærkningen.