Hatchful

Hatchful fra Shopify er et gratis værktøj, som er udviklet af Shopify og giver dig mulighed for at oprette dit eget logo. Logoer er en vigtig del af branding af din butik. De hjælper med at give dine kunder en sammenhængende oplevelse.

Når du har oprettet dit nye logo, kan du bruge det forskellige steder, f.eks. i dit tema, i ordremeddelelser og i opslag på sociale medier.

1. Åbn værktøjet Hatchful .
  2. Klik på OPRET ET LOGO NU.
  3. Vælg den type virksomhed, som du mest forbinder med din butik. Klik på NÆSTE.
  4. Vælg den visuelle stil, du vil bruge til dit logo. Du kan vælge mere end én valgmulighed. Klik på NÆSTE.
  5. Indtast din virksomheds navn. Hvis din virksomhed har et slogan, kan du også indtaste det. Hvis du gør dette, føjes begge dele til dit logo. Klik på NÆSTE.
  6. Vælg, hvor du planlægger at bruge dit logo. Vælg alle de valgmuligheder, der er relevante. Klik på NÆSTE.
  7. Klik på det logo, som, du mener, er det mest velegnede til din virksomhed. Du kan tilpasse logoet på det næste skærmbillede.
  8. Brug sidemenuen til at redigere aspekter af dit logo, f.eks. tekst, skrifttyper og farver. Klik på NÆSTE.
  9. Klik på DOWNLOAD.

Hvis du skifter mening under nogle af disse trin, skal du klikke på TILBAGE for at vende tilbage til den forrige side.

Ofte stillede spørgsmål om Hatchful

Kan jeg importere mine egne billeder, logoer eller andre elementer til Hatchful?

Nej. Vi føjer dog løbende flere billeder, designs og andre elementer til Hatchful.

Kan jeg få mit logo i forskellige filformater?

Vi sender logofiler i PNG-format. Hvis du vil ændre formatet af dine logofiler, kan du gøre dette via en billedredigeringsapp.