Sådan redigerer du dit tema

Du kan redigere dit tema for at tilpasse din webshops indhold, layout, typografi og farver. Hvert tema tilvejebringer afsnit og indstillinger, der giver dig mulighed for at ændre udseendet og funktionaliteten for din butik uden at redigere nogen kode.

Inden du tilpasser dit tema

Inden du tilpasser dit tema, er det en god ide at udføre følgende opgaver:

• Dupliker dit tema for at oprette en sikkerhedskopi. Dette gør det nemt at afvise dine ændringer og starte igen, hvis du har brug for det.
  • Du skal være indforstået med, hvilket niveau af support der er til rådighed.
  • Lær om kravene og bedste fremgangsmåder til upload af billeder.

Rediger dit temas indhold og indstillinger

Fremgangsmåde:

Forskellige typer af sider har forskellige temaafsnit. Når du åbner temaeditoren for første gang, vises afsnittene for startsiden. Du kan få adgang til afsnittene for andre sider ved at vælge sidetypen i rullemenuen øverst på siden.

Rullemenuen i temaeditoren

Ved hjælp af temaeditoren kan du redigere det indhold, der vises i din butik, ved at vælge og redigere temaafsnit. Du kan også ændre butikkens udseende og funktionalitet ved hjælp af de generelle temaindstillinger.

Se Afsnit og Temaindstillinger for at få mere at vide om, hvordan du redigerer afsnit og temaindstillinger.

Få hjælp til tilpasninger

Hvis du har brug for hjælp til at ændre dit tema, kan du kontakte dit temas udvikler for at få support.

Se de andre ressourcer, der kan hjælpe dig med tilpasning af temaer, i Yderligere ressourcer til temasupport.