Føje et favoritikon til din butik

Et favicon, eller favoritikon, er et lille, firkantet billede eller logo, der vises ud for webadressen. Du kan finde favoritikoner på dine browserfaner og på browsersider, der angiver webadresser, såsom siden bogmærker. Du kan føje et favoritikon til din webshop for at hjælpe med at styrke dit brand og give dit website et gennemført udseende.

Opret et favoritikon

Du kan bruge et website med en gratis favoritikon-generator til at oprette et tilpasset favoritikon, eller du kan oprette ét selv. Søg efter free favicon generator på internettet for at finde en favoritikon-generator.

Den ideelle størrelse på et favoritikon er enten 16 x 16 pixels eller 32 x 32 pixels. Hvis filen med dit favoritikon er for stor, reduceres den til 32 x 32 pixels, når du uploader den til Shopify.

Føj et favoritikon til din webshop

Hvis du vil føje et favoritikon til din webshop:

1. Klik på Tilpas.

2. Klik på fanen Temaindstillinger i værktøjslinjen for temaeditoren.

3. Klik på Favoritikon.

4. I området Billede for favoritikon skal du klikke på Vælg billede.

5. Klik på fanen Bibliotek for at vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator. Klik på fanen Bibliotek, og klik derefter på knappen +.

6. Klik på Gem.