Temaindstillinger

Du kan bruge temaindstillingerne til at foretage ændringer i din webshops indstillinger for typografi, farver, links til sociale medier og betaling.

Nogle temaafsnit giver dig også mulighed for at justere temaindstillinger, der er relevante for det pågældende afsnit. Ændringer, du foretager i dine temaindstillinger i et afsnit, gælder for hele din webshop.

Fanen Temaindstillinger i værktøjslinjen for temaeditoren

Skift temastil

En temastil er en samling indstillinger, som temadesigneren har valgt, og som du kan anvende i din butik for at give den et flot udseende og god funktionalitet. Alle temaer har en temastil, som anvendes som standard. Når du tilpasser et tema, erstatter du indstillingerne for temastil med dine egne. Hvis du anvender en temastil på dit tema, ændres dine nuværende indstillinger, f.eks. farver og typografi.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Temaindstillinger > Temastil.

2. Klik på en temastil. Hvis dit tema indeholder mere end én temastil, vises de i en kolonne.

3. Klik på Skift stil.

4. Klik på Gem.

Fortryd og annuller fortryd for ændringer

Knappen Fortryd tilbagefører dine seneste ændringer, og knappen Annuller fortryd tilføjer igen en ændring, som du har fortrudt. Hvis du klikker mere end én gang på knappen Fortryd, fortsætter funktionen med at fortryde dit arbejde, én ændring ad gangen. Knapperne Fortryd og Annuller fortryd findes i værktøjslinjen for temaeditoren.

Knapperne Fortryd og Annuller fortryd på værktøjslinjen i temaeditoren

Klik på knappen Fortryd for at tilbageføre følgende ændringer:

• tilføjelse, omarrangering og sletning af afsnit
  • anvendelse af farver, skrifttyper og andre indstillinger under fanen Temaindstillinger
  • nulstilling af en temastil.