Opdatering af temaer

Temadesignere udgiver af og til nye, opdaterede versioner af de temaer, som de har udgivet i temabutikken. Disse opdaterede versioner indeholder normalt fejlrettelser og nye funktioner.

Temaer opdateres kun automatisk, når du eller en installeret app ikke har foretaget nogen kodeændringer i dit tema, og temaopdateringen ikke indfører nye indstillinger. Det skyldes, at automatiske opdateringer fjerner tilpassede kodeændringer. Hvis du vil opdatere dit team, men har redigeret koden eller installeret en app, der har ændret koden, skal du manuelt føje en version af temaet til din webshop.

De mest opdaterede versioner af alle temaer findes i temabutikken. Hvis du har købt et betalt tema i temabutikken, kan du tilføje en opdateret version gratis. Hvis du har købt et betalt tema af en tredjepartsdesigner af temaer, skal du kontakte designeren for at få opdateringer.

Føj en opdateret version af dit tema til din webshop

Når du tilføjer en opdateret version af temaet manuelt, føjes der en ekstra version af temaet til din webshop. Den nye version er i standardtilstanden, og ingen af dine tilpasninger er tilføjet. Den ældre version påvirkes ikke af opdateringen, og den indeholder stadig alle dine kodetilpasninger.

Fremgangsmåde:

1. Opret en sikkerhedskopi af dit eksisterende tema.

2. Besøg Shopifys temabutik, og log ind. I forbindelse med betalte temaer er det vigtigt at logge ind på den konto, som du brugte til at købe temaet med. Det forhindrer, at du bliver bedt om at købe temaet igen.

3. Brug søgefeltet i den øverste linje til at søge efter dit tema.

4. Klik på dit tema på søgeresultatsiden.

5. Klik på Tilføj seneste temaversion eller Tilføj tema.

Når du har tilføjet et opdateret tema

Når du har føjet en opdateret version af dit tema til din webshop, kan du gøre følgende:

• Tilpas dit tema ved hjælp af temaeditoren.
  • Udgiv dit tema.
  • Afinstaller alle apps, som føjer kode til et tema, og installer dem igen fra Shopify App Store. Hvis du ikke er sikker på, om en app skal geninstalleres, skal du kontakte udvikleren for at få support. Hvis du vil kontakte appudvikleren, skal du finde appen på siden Apps i din Shopify-administrator og derefter klikke på Få support.