Temaindstillinger for Boundless

Boundless indeholder følgende temaindstillinger:

• Farver
  • Typografi
  • Indkøbskurv
  • Sociale medier
  • Favoritikon
  • Betaling

Farver

Du kan vælge farverne til de forskellige dele af din webshop.

Tilpas dine farveindstillinger

1. Ved siden af Boundless skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Farver.

4. Klik på farveprøven for at bruge farvevælgeren til alle typer indhold. Området Valgt for nylig viser farver, som du for nylig har valgt til dit tema. Området Aktuelt i brug viser farver, som du bruger i andre dele af dit tema.

Hvis du vil indstille farven til gennemsigtig, skal du klikke på Ingen.

5. Klik på Gem.

Typografi

Du kan indstille skrifttypestil og størrelse på teksten i din webshop.

Tilpas dine typografiindstillinger

1. Ved siden af Boundless skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Typografi.

4. Klik på Skift for at bruge skrifttypevælgeren for hver teksttype.

5. Udforsk skrifttyper ved hjælp af søgefeltet, eller ved at klikke på Indlæs flere.

Du kan se alle de tilgængelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

6. Klik på navnet på den skrifttype, du vil bruge.

7. Hvis du vil ændre skrifttypen til en anden stil, f.eks. fed eller kursiv, skal du klikke på Regelmæssig. Klik derefter på den stil, du vil bruge, og klik derefter på Vælg.

8. Klik på Gem.

Indkøbskurv

Boundless giver dig mulighed for at tilpasse din side med indkøbskurven ved at vælge indkøbskurvtypen og aktivere ordrebemærkninger fra kunden.

Boundless-temaet understøtter to indkøbskurvtyper:

• Side omdirigerer kunderne til din side med indkøbskurven, når der lægges en vare i indkøbskurven.

• Skuffe åbner en skuffe ude i siden på skærmen, når der lægges varer i indkøbskurven, og kunden bliver bedt om at gå til betalingssiden.

Boundless indeholder desuden en mulighed for at lade kunderne særlige instruktioner sammen med deres ordre.

Sådan vælger du indstillinger for indkøbskurv i Brooklyn:

1. Klik på Temaindstillinger.

2. Klik på Side med indkøbskurv.

3. Vælg en indkøbskurvtype på listen Indkøbskurvtype.

4. Hvis du vil give kunderne mulighed for at angive ordrebemærkninger ved betalingen, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktivér ordrebemærkninger.

5. Klik på Gem.

Sociale medier

Du kan tilføje knapper til deling på sociale medier for dine produkter og blogopslag og links til konti på sociale medier.

Sådan tilpasser du indstillingerne for sociale medier:

1. Klik på Tilpas ud for Boundless.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Sociale medier.

4. Hvis du vil uploade et billede til deling på sociale medier, skal du klikke på Vælg billede eller Udforsk gratis billeder i området Billede til deling på sociale medier.

5. Hvis du vil tilføje links til dine konti på sociale medier, skal du gå til området Konti og angive links til dine konti på sociale medier. Angiv komplette links som f.eks. https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

Links til dine konti på sociale medier vises i sidefoden for din webshop.

6. Hvis du vil tilføje knapper til deling på sociale medier på dine produkter og i dine blogopslag, skal du gå til området Muligheder for deling og markere nogle af eller alle afkrydsningsfelterne.

Du kan tilføje følgende delingsknapper:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Pin på Pinterest (ikke tilgængeligt til deling af blogopslag)

1. Klik på Gem.

Bemærk: Hvis du vil have vist knapper til deling på sociale medier på produktsider og i blogopslag, skal du også aktivere knapperne i afsnittene for disse sider.

Favoritikon

Du kan uploade et favoritikon eller et "favicon", som kan medvirke til at brande din webshop ved at vise dit logo på følgende steder:

• din webbrowserfane
  • din webbrowsers historik
  • ikoner på dit skrivebord
  • ved siden af navnet på din webshop, når den er bogmærket.

Sådan uploader du et favoritikon:

1. Klik på fanen Temaindstillinger.

2. Klik på Favoritikon.

3. Klik på Vælg billede i området Billede for favoritikon, og gør derefter et af følgende:

- Klik på fanen Bibliotek, hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator. - Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.

1. Klik på Gem.

Betaling

Dette afsnit giver dig mulighed for at tilpasse din butiks betaling Klik her for at få flere oplysninger om din butiks betalingsside.