Temaindstillinger for Debut

Debut indeholder følgende temaindstillinger:

• Farver
  • Typografi
  • Søg
  • Sociale medier
  • Favoritikon
  • Betaling

Farver

Du kan vælge farverne til de forskellige dele af din webshop.

Tilpas dine farveindstillinger

1. Ved siden af Debut skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Farver.

4. Klik på farveprøven for at bruge farvevælgeren til alle typer indhold. Området Valgt for nylig viser farver, som du for nylig har valgt til dit tema. Området Aktuelt i brug viser farver, som du bruger i andre dele af dit tema.

Hvis du vil indstille farven til gennemsigtig, skal du klikke på Ingen.

5. Klik på Gem.

Typografi

Du kan indstille skrifttypestil og størrelse på teksten i din webshop.

Tilpas dine typografiindstillinger

1. Ved siden af Debut skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Typografi.

4. Klik på Skift for at bruge skrifttypevælgeren for hver teksttype.

5. Udforsk skrifttyper ved hjælp af søgefeltet, eller ved at klikke på Indlæs flere.

Du kan se alle de tilgængelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

6. Klik på navnet på den skrifttype, du vil bruge.

7. Hvis du vil ændre skrifttypen til en anden stil, f.eks. fed eller kursiv, skal du klikke på Regelmæssig. Klik derefter på den stil, du vil bruge, og klik derefter på Vælg.

8. Klik på Gem.

Søg

Debut indeholder prædiktiv søgning, som viser produktforslag, når kunderne begynder at skrive i søgefeltet. Produktforslag kan hjælpe kunderne med at udtrykke og afgrænse deres søgeforespørgsler og give dem mulighed for at udforske webshoppen på nye måder. De giver desuden kunderne mulighed for hurtigt at gennemse matches, uden at de behøver at forlade den aktuelle side for at se en separat liste med søgeresultater.

Sådan ændrer du indstillingerne for prædiktiv søgning:

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilpas i afsnittet Debut.
  3. Klik på Temaindstillinger.
  4. Klik på Søg, og foretag de ønskede ændringer:

- Aktivér produktforslag – Aktivér eller deaktiver produktforslag. - Vis leverandør – Vis eller skjul leverandører i produktforslag. - Vis pris – Vis eller skjul priser i produktforslag.

1. Klik på Gem.

Se Prædiktiv søgningfor at få mere at vide om, hvordan produktforslag fungerer.

Sociale medier

Du kan tilføje knapper til deling på sociale medier for dine produkter og blogopslag og links til konti på sociale medier.

Sådan tilpasser du indstillingerne for sociale medier:

1. Klik på Tilpas ud for Debut.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Sociale medier.

4. Hvis du vil uploade et billede til deling på sociale medier, skal du klikke på Vælg billede eller Udforsk gratis billeder i området Billede til deling på sociale medier.

5. Hvis du vil tilføje knapper til deling på sociale medier på dine produkter og i dine blogopslag, skal du gå til området Muligheder for deling og markere nogle af eller alle afkrydsningsfelterne. Du kan tilføje følgende delingsknapper:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Pin på Pinterest (ikke tilgængeligt til deling af blogopslag)

1. Hvis du vil tilføje links til dine konti på sociale medier, skal du gå til området Konti og angive links til dine konti på sociale medier. Angiv komplette links som f.eks. https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

Links til dine konti på sociale medier vises i sidefoden for din webshop.

2. Klik på Gem.

Bemærk: Hvis du vil have vist knapper til deling på sociale medier på produktsider og i blogopslag, skal du også aktivere knapperne i afsnittene for disse sider.

Favoritikon

Du kan uploade et favoritikon eller et "favicon", som kan medvirke til at brande din webshop ved at vise dit logo på følgende steder:

• din webbrowserfane
  • din webbrowsers historik
  • ikoner på dit skrivebord
  • ved siden af navnet på din webshop, når den er bogmærket.

Den bedste størrelse til favicon-billeder i Debut er 32 x 32 px.

Sådan uploader du et favoritikon:

1. Klik på Tilpas i afsnittet Debut.

2. Klik på fanen Temaindstillinger.

3. Klik på Favoritikon.

4. Klik på Vælg billede i området Billede for favoritikon, og gør derefter et af følgende:

- Klik på fanen Bibliotek, hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator. - Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.

1. Klik på Gem.

Meddelelse om læg i indkøbskurven

Du kan vise en meddelelse med et link til siden med indkøbskurven, hvor kunder kan lægge varer i deres indkøbskurv.

Et pop op-vindue i øverste højre hjørne af en produktside viser, hvilken vare, der lige blev lagt i kurven.

Hvis denne meddelelse deaktiveres, sendes kunderne direkte til siden med indkøbskurv, når de har lagt en vare i indkøbskurven.

Sådan aktiverer du denne notifikation:

1. Klik på Tilpas i afsnittet Debut.

2. Klik på fanen Temaindstillinger.

3. Klik på Meddelelse om læg i indkøbskurven.

4. Vælg, om du vil aktivere indstillingen Vis meddelelse, når varen lægges i indkøbskurven.

5. Klik på Gem.

Betaling

Du kan tilpasse din betalingsside, så den indeholder følgende:

• et tilpasset billedbanner øverst på siden
  • din butiks logo
  • et baggrundsbillede eller en baggrundsfarve i området med det primære indhold
  • tilpassede skrifttyper og -farver

Hvis du vil se dine ændringer, efterhånden som du foretager dem, skal du gå til betalingssiden i temaeditoren.

Adgang til indstillingerne for betalingssiden

1. Klik på Tilpas i afsnittet Debut.

2. Klik på fanen Temaindstillinger.

3. Klik på Betaling.

Tilføjelse af et bannerbillede

1. Markér afkrydsningsfeltet Brug tilpasset baggrund i området Banner.

2. Klik på Vælg fil for at uploade en billedfil.

1. Vælg Tilpasset i rullemenuen Billede i området Logo.

2. Klik på linket Vælg fil for at uploade en billedfil.

3. Vælg, hvor du vil have vist billedet − til højre, til venstre eller centreret − i rullemenuen Placering.

4. Vælg en logostørrelse i listen Logostørrelse.

Tilpasning af området med det primære indhold

1. Markér afkrydsningsfeltet Brug tilpasset baggrund i området Hovedindhold.

2. Gør et af følgende:

- Klik på Vælg fil for at uploade en billedfil. - Klik på skemaet Baggrundsfarve for at vælge en ny farve på en palet.

1. Vælg, om felterne skal være hvide eller gennemsigtige, i rullemenuen Formularfelter.

Tilpasning af siden Ordreoversigt

1. Markér afkrydsningsfeltet Brug tilpasset baggrund i området Ordreoversigt.

2. Gør et af følgende:

- Klik på Vælg fil for at uploade en billedfil. - Klik på skemaet Baggrundsfarve for at vælge en ny farve på en palet.

Indstilling af skrifttyper

• Vælg den skrifttype, du vil bruge til overskrifter og brødtekst i rullemenuerne i området Typografi.

Indstilling af farver

• Klik på farveskemaet Markeringer, Knapper eller Fejl i området Farver for at vælge en ny farve på paletten.

Ændring af temastilen

Du kan nulstille dit temas generelle indstillinger til deres standardværdier. Når du nulstiller temaets stil, vil eventuelle ændringer, du har foretaget på fanen Generelle indstillinger, gå tabt, men du vil ikke miste indhold som tekst og billeder.

1. Klik på fanen Generelle indstillinger.

2. Klik på Skift temastil.

3. Klik på knappen under Skift temastil. Navnet på denne knap er typisk temanavnet.

4. Klik på Skift stil.