Temaindstillinger for Express

Du kan bruge temaindstillingerne i Express til at tilpasse farver og typografi i din webshop. Du kan også oprette links til dine sociale mediekonti, redigere indstillinger for din indkøbskurv og tilføje et favoritikon.

Farver

Du kan vælge farverne til de forskellige dele af din webshop.

Tilpas dine farveindstillinger

1. Ved siden af Express skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Farver.

4. Klik på farveprøven for at bruge farvevælgeren til alle typer indhold. Området Valgt for nylig viser farver, som du for nylig har valgt til dit tema. Området Aktuelt i brug viser farver, som du bruger i andre dele af dit tema.

Hvis du vil indstille farven til gennemsigtig, skal du klikke på Ingen.

5. Klik på Gem.

Typografi

Du kan indstille skrifttypestil og størrelse på teksten i din webshop.

Tilpas dine typografiindstillinger

1. Ved siden af Express skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Typografi.

4. Klik på Skift for at bruge skrifttypevælgeren for hver teksttype.

5. Udforsk skrifttyper ved hjælp af søgefeltet, eller ved at klikke på Indlæs flere.

Du kan se alle de tilgængelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

6. Klik på navnet på den skrifttype, du vil bruge.

7. Hvis du vil ændre skrifttypen til en anden stil, f.eks. fed eller kursiv, skal du klikke på Regelmæssig. Klik derefter på den stil, du vil bruge, og klik derefter på Vælg.

8. Klik på Gem.

Favoritikon

Du kan uploade et favoritikon eller et "favicon", som kan medvirke til at brande din webshop ved at vise dit logo på følgende steder:

• din webbrowserfane
  • din webbrowsers historik
  • ikoner på dit skrivebord
  • ved siden af navnet på din webshop, når den er bogmærket.

Upload et favoritikon

1. Klik på fanen Temaindstillinger.

2. Klik på Favoritikon.

3. Klik på Vælg billede i området Billede for favoritikon, og gør derefter et af følgende:

- Klik på fanen Bibliotek, hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator. - Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.

1. Klik på Gem.

Nyhedsbrev

Du kan føje tilmelding til nyhedsbrev til din sidefod. Det giver dig mulighed for at indsamle kundernes e-mailadresser til e-mailmarkedsføringskampagner. Du kan få mere at vide om e-mailmarkedsføring på Shopifys blog.

Nyhedsbrevsafsnittet i sidefoden i Express. Der er et felt, hvor kunderne kan angive en e-mailadresse, og en knap med teksten

Føj en tilmelding til nyhedsbrev til din sidefod

1. Klik på Tilpas ud for Express.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Sidefod.

4. I området Indhold skal du klikke på Tilføj indhold > Nyhedsbrev. Hvis du vil justere nyhedsbrevets placering, skal du klikke på ikonet ⋮⋮ og trække blokken til et andet sted.

5. Klik på Gem.

Sociale medier

Du kan tilføje knapper til deling på sociale medier for dine produkter og blogopslag og links til konti på sociale medier.

Sådan tilpasser du indstillingerne for sociale medier:

1. Klik på Tilpas ud for Express.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Sociale medier.

4. Hvis du vil uploade et billede til deling på sociale medier, skal du klikke på Vælg billede eller Udforsk gratis billeder i området Billede til deling på sociale medier.

5. Hvis du vil tilføje links til dine konti på sociale medier, skal du gå til området Konti og angive links til dine konti på sociale medier. Angiv komplette links som f.eks. https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

Links til dine konti på sociale medier vises i sidefoden på din webshop.

6. Hvis du vil tilføje knapper til deling på sociale medier på dine produkter og i dine blogopslag, skal du gå til området Muligheder for deling og markere nogle af eller alle afkrydsningsfelterne.

Du kan tilføje følgende delingsknapper:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Pin på Pinterest

1. Hvis du vil ændre stilen for delingsknapper, skal du gå til menuen Knapstil og vælge Fuldt brandet eller Kun logo.

2. Klik på Gem.

Bemærk: Hvis du vil have vist knapper til deling på sociale medier i produktmodusset, skal du også aktivere knapperne i indstillingerne for afsnittet.

Betaling

Dette afsnit giver dig mulighed for at tilpasse din butiks betaling. Få mere at vide om din butiks betalingsside under Onlinebetaling.