Minimal

Minimal er et dynamisk tema med bredt layout, som ser godt ud på en hvilken som helst enhed. Det er fyldt med funktioner, som er designet til at give dig fuld fleksibilitet, og du kan tilpasse din butik med yderligere layoutmuligheder, produktvisninger, kollektionsvisninger, navigationsstile og typografivalg.

Eksempel på webshop, der bruger Minimal

Tilpas Minimal

Du kan forberede Minimal til din webshop ved at tilpasse dine afsnit og temaindstillinger. Afsnit er blokke af indhold, der bestemmer layoutet på forskellige sider i din webshop. Temaindstillinger styrer din butiks skrifttyper, farver, sociale medielinks og udseendet af din betalingsproces.

Se trinnene til at tilpasse afsnittene for Minimal og temaindstillingerne, så du kan sætte temaet op til din virksomhed.