Tips til Minimal

Denne artikel indeholder nyttige tip og de bedste fremgangsmåder, som kan hjælpe dig med at konfigurere Minimal til din webshop.

Billedtips

Herunder er nogle tips til at vise billeder ved hjælp af Minimal.

Produktbilleder

Billeder med høj opløsning vil se flottere og mere professionelle ud i temaet Minimal, og vi anbefaler, at du forsøger at bruge billeder, som er på mindst 1024 x 1024 px. Dine billeder kan være på helt op til 2048 x 2048 px.

Det er vigtigt at bruge meget store billeder, hvis du vil bruge funktionen til at zoome ind.

Når produktbilleder vises side om side på kollektionssider, kan de have forskellige størrelser. Hvis du vil have dine billeder til at se ud, som om de har samme størrelse, skal du bruge det samme forhold mellem bredde og højde for alle billeder, du uploader, som skal være udvalgte billeder for dine produkter.

Hvis det primære produktbillede på din produktside virker for småt, kan du gøre det større ved at justere layoutet.

Øg størrelsen på billederne på produktsider

Hvis du har uploadet billeder med høj opløsning, men det primære produktbillede på produktsiden virker for småt, kan du overveje at aktivere det brede layout og skifte placeringen af produktets miniaturebillede.

Aktivér bredt layout

1. Gå til Temaindstillinger > Layout.
  2. Markér afkrydsningsfeltet Aktivér bredt layout.
  3. Klik på Gem.

Skift placeringen for produktets miniaturebillede

1. Vælg Produktsider. 4. Klik på afsnittet Produktsider. 5. Vælg Under hovedbilledet i rullemenuen Placering af miniaturebilleder for produkter. 6. Klik på Gem.

Hvis du vil føje rullemenuer til din hovedmenu, skal du oprette menuer på siden Navigation.

Produkttips

Du kan føje en badge med Udsalg eller en overlejring med Udsolgt til dine produkter ved hjælp af Minimal.

Føj et udsalgsbadge til produkter

Du kan føje en rund badge med Udsalg til produkter på dine kollektionssider. Hvis din Sammenligningspris er højere end prisen på produktet, vises badgen på produktet på dine kollektionssider.

1. Angiv en Sammenligningspris, som er større end Prisen på dit produkt eller din variant.
  2. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  3. Klik på Tilpas ud for Minimal.
  4. Åbn rullemenuen øverst på siden.
  5. Vælg Kollektionssider.
  6. Klik på afsnittet Kollektionssider.
  7. Aktivér Vis udsalgscirkel for produkt.
  8. Klik på Gem.

Føj en Udsolgt-overlejring til udsolgte produkter

Hvis produktets lagerniveau er 0, og Fortsæt med at sælge, når varen ikke er på lager ikke er aktiveret, vises overlejringen på udsolgte produkter på dine kollektionssider.

1. Vælg Kollektionssider. 2. Klik på afsnittet Kollektionssider. 3. Aktivér Vis udsolgt-cirkel for produkt. 4. Klik på Gem.

Tips til layout

Du kan aktivere det brede layout for at vise større billeder, få plads til mere tekst og vise mindre tom plads i din webshop, når den ses fra en computer.

Aktivér bredt layout

1. Gå til Temaindstillinger > Layout. 4. Markér afkrydsningsfeltet Aktivér bredt layout. 5. Klik på Gem.