Temaindstillinger for Narrative

Narrative indeholder følgende temaindstillinger:

• Farver
  • Typografi
  • Indkøbskurvskuffe
  • Social
  • Favoritikon
  • Betaling

Farver

Du kan vælge farverne til de forskellige dele af din webshop.

Tilpas dine farveindstillinger

1. Ved siden af Narrative skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Farver.

4. Klik på farveprøven for at bruge farvevælgeren til alle typer indhold. Området Valgt for nylig viser farver, som du for nylig har valgt til dit tema. Området Aktuelt i brug viser farver, som du bruger i andre dele af dit tema.

Hvis du vil indstille farven til gennemsigtig, skal du klikke på Ingen.

5. Klik på Gem.

Typografi

Du kan indstille skrifttypestil og størrelse på teksten i din webshop.

Tilpas dine typografiindstillinger

1. Ved siden af Narrative skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Typografi.

4. Klik på Skift for at bruge skrifttypevælgeren for hver teksttype.

5. Udforsk skrifttyper ved hjælp af søgefeltet, eller ved at klikke på Indlæs flere.

Du kan se alle de tilgængelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

6. Klik på navnet på den skrifttype, du vil bruge.

7. Hvis du vil ændre skrifttypen til en anden stil, f.eks. fed eller kursiv, skal du klikke på Regelmæssig. Klik derefter på den stil, du vil bruge, og klik derefter på Vælg.

8. Klik på Gem.

Indkøbskurvskuffe

Du kan tilpasse indstillingerne for indkøbskurvskuffen til din webshop:

• Indstil indkøbskurven til skuffestilen. En indkøbskurvskuffe glider ud fra sidens højre side, hvilket betyder, at kunderne kan lægge produkter i indkøbskurven uden at forlade produktsiden.
  • Giv kunderne mulighed for at føje en bemærkning til deres ordre. Kunderne kan bruge bemærkninger til indkøbskurven til at give særlige instruktioner om, hvordan ordren skal forberedes og leveres:

Et tekstfelt med navnet

Sådan tilpasser du indstillingerne for indkøbskurvskuffen:

1. Klik på Tilpas ud for Narrative.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Indkøbskurvskuffen.

4. Indstil indkøbskurven til skuffestilen ved at markere afkrydsningsfeltet Vis indkøbskurvskuffe. Hvis du undlader at markere dette felt, bruge du en indkøbskurv, der fylder hele siden.

5. Føj et bemærkningsfelt til indkøbskurvskuffen ved at markere afkrydsningsfeltet Vis bemærkning til indkøbskurv.

6. Klik på Gem.

Social

Du kan tilføje knapper til deling på sociale medier for dine produkter og blogopslag og links til konti på sociale medier.

Sådan tilpasser du indstillingerne for sociale medier:

1. Klik på Tilpas ud for Narrative.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Sociale medier.

4. Hvis du vil uploade et billede til deling på sociale medier, skal du klikke på Vælg billede eller Udforsk gratis billeder i området Billede til deling på sociale medier.

5. Hvis du vil føje knapper til deling på sociale medier til dine produkter og blogopslag, skal du markere nogle af eller alle afkrydsningsfelterne i området Deling på sociale medier.

Du kan tilføje følgende delingsknapper:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Pin på Pinterest (ikke tilgængeligt til deling af blogopslag)

1. Hvis du vil tilføje links til dine konti på sociale medier, skal du gå til området Konti og angive links til dine konti på sociale medier. Angiv komplette links som f.eks. https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

Links til dine konti på sociale medier vises i sidefoden for din webshop.

2. Klik på Gem.

Bemærk: Hvis du vil have vist knapper til deling på sociale medier på produktsider og i blogopslag, skal du også aktivere knapperne i afsnittene for disse sider.

Favoritikon

Du kan uploade et favoritikon eller et "favicon", som kan medvirke til at brande din webshop ved at vise dit logo på følgende steder:

• din webbrowserfane
  • din webbrowsers historik
  • ikoner på dit skrivebord
  • ved siden af navnet på din webshop, når den er bogmærket.

Den bedste størrelse til favicon-billeder i Narrative er 32 x 32 px.

Sådan uploader du et favoritikon:

1. Klik på Tilpas.

2. Klik på fanen Temaindstillinger.

3. Klik på Favoritikon.

4. Klik på Vælg billede i området Billede for favoritikon, og gør derefter et af følgende:

- Klik på fanen Bibliotek, hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator. - Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.

1. Klik på Gem.

Betaling

Du kan tilpasse din betalingsside, så den indeholder følgende:

• et tilpasset billedbanner øverst på siden
  • din butiks logo
  • et baggrundsbillede eller en baggrundsfarve i området med det primære indhold
  • tilpassede skrifttyper og -farver

Hvis du vil se dine ændringer, efterhånden som du foretager dem, skal du gå til betalingssiden i temaeditoren.

Sådan får du adgang til indstillingerne for betalingssiden:

1. Klik på Tilpas.

2. Klik på fanen Temaindstillinger.

3. Klik på Betaling.

Sådan tilføjer du et bannerbillede:

• Klik på Vælg billede i området Banner, og gør derefter et af følgende: - Klik på fanen Bibliotek, hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator.
    • Hvis du vil vælge et lagerbillede fra Shopifys Burst-stockbilledkollektion, skal du klikke på fanen Gratis billeder. Herfra kan indtaste et søgeord eller gennemse billedkategorierne.
    • Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.
  1. Klik på Vælg billede i området Logo, og gør derefter et af følgende:

- Klik på fanen Bibliotek, hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator. - Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.

1. Fra listen Placering skal du vælge, hvor du vil have vist billedet, til højre, til venstre eller i midten.

2. Vælg en logostørrelse i listen Logostørrelse.

Sådan ændrer du baggrunden på betalingssiden:

Du kan vise et baggrundsbillede på betalingssiden, eller du kan vælge en baggrundsfarve. Baggrundsbilleder vil blive vist i et gittermønster.

1. Klik på Vælg billede i området Hovedindholdsområde, og gør derefter et af følgende:

- Klik på fanen Bibliotek, hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator. - Hvis du vil vælge et lagerbillede fra Shopifys Burst-stockbilledkollektion, skal du klikke på fanen Gratis billeder. Herfra kan indtaste et søgeord eller gennemse billedkategorierne. - Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen. - Klik på skemaet Baggrundsfarve for at vælge en ny farve på en palet.

1. Vælg i listen Formularfelter, om felterne skal være hvide eller gennemsigtige.

Sådan ændrer du baggrunden på siden Ordreoversigt:

1. Klik på Vælg billede i området Ordreoversigt, og gør derefter et af følgende: - Klik på fanen Bibliotek, hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator.
    • Hvis du vil vælge et lagerbillede fra Shopifys Burst-stockbilledkollektion, skal du klikke på fanen Gratis billeder. Herfra kan indtaste et søgeord eller gennemse billedkategorierne.
    • Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.
    • Klik på skemaet Baggrundsfarve for at vælge en ny farve på en palet.

Sådan indstiller du skrifttyper:

• I området Typografi skal du vælge den skrifttype, der skal bruges til overskrift og brødtekst, på listerne.

Sådan vælger du farveindstillinger:

• Klik på farveskemaet Markeringer, Knapper eller Fejl i området Farver for at vælge en ny farve på paletten.

Skift temastil

Du kan nulstille dit temas generelle indstillinger til deres standardværdier. Når du nulstiller temaets stil, vil eventuelle ændringer, du har foretaget på fanen Generelle indstillinger, gå tabt, men du vil ikke miste indhold som tekst og billeder.

1. Klik på fanen Generelle indstillinger.

2. Klik på Skift temastil.

3. Klik på knappen under Skift temastil. Navnet på denne knap er typisk temanavnet.

4. Klik på Skift stil.