Simple

Simple er et stilrent og minimalistisk tema, som er perfekt til visning af produkter. Funktionerne omfatter et mobilvenligt responsivt design, sidebjælkenavigation, billedanimationer og zoom på produktbilleder.

Eksempel på webshop, der bruger Simple

Simple er ideelt, hvis du ønsker følgende:

• Sidebjælkenavigation
  • Store menuer
  • Mere end fem produkter

Tilpas Simple

Du kan forberede Simple til din webshop ved at tilpasse dine afsnit og temaindstillinger. Afsnit er blokke af indhold, der bestemmer layoutet på forskellige sider i din webshop. Temaindstillinger styrer din butiks skrifttyper, farver, sociale medielinks og udseendet af din betalingsproces.

Se trinnene til at tilpasse afsnittene for Simple og temaindstillingerne, så du kan sætte temaet op til din virksomhed.