Temaindstillinger for Simple

Farver

Du kan vælge farverne til de forskellige dele af din webshop.

Tilpas dine farveindstillinger

1. Klik på Temaindstillinger. 2. Klik på Farver. 3. Klik på farveprøven for at bruge farvevælgeren til alle typer indhold. Området Valgt for nylig viser farver, som du for nylig har valgt til dit tema. Området Aktuelt i brug viser farver, som du bruger i andre dele af dit tema.
To set the color to transparent, click **None**.
  1. Klik på Gem.

Typografi

Du kan indstille skrifttypestil og størrelse på teksten i din webshop.

Tilpas dine typografiindstillinger

1. Klik på Temaindstillinger.

2. Klik på Typografi.

3. Klik på Skift for at bruge skrifttypevælgeren for hver teksttype.

4. Udforsk skrifttyper ved hjælp af søgefeltet, eller ved at klikke på Indlæs flere.

Du kan se alle de tilgængelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

5. Klik på navnet på den skrifttype, du vil bruge.

6. Hvis du vil ændre skrifttypen, skal du klikke på navnet på den aktuelle typografi. Vælg derefter den nye skrifttype i rullemenuen.

7. Klik på Vælg.

8. Klik på Gem.

Indkøbskurv

Med Simple kan du tilpasse temaerne, så dine kunder bliver på den aktuelle side, når de lægger en vare i indkøbskurven.

Tilpas indstillingerne for indkøbskurven

1. Klik på Temaindstillinger. 2. Klik på Indkøbskurv. 3. Markér Bliv på aktuel side, når vare lægges i indkøbskurven. 4. Klik på Gem.

Du kan vælge at inkludere brødkrummenavigation, så dine kunder nemt kan forstå, hvor de befinder sig i din webshop.

Vis brødkrummenavigation

1. Klik på Temaindstillinger. 2. Klik på Indkøbskurv. 3. Markér afkrydsningsfeltet Vis brødkrummenavigation. 4. Klik på Gem.

Sociale medier

Du kan tilføje knapper til deling på sociale medier for dine produkter og blogopslag samt links til dine konti på sociale medier. Du kan også tilføje et link til dit blogfeed (RSS). Links til dine konti på sociale medier og blog-RSS vises i sidebjælken i din webshop.

Tilpas dine indstillinger for sociale medier

1. Klik på Temaindstillinger.

2. Klik på Sociale medier.

3. Markér en eller alle af følgende valgmuligheder, hvis du vil føje knapper til deling på sociale medier til dine produkter og blogopslag:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Pin på Pinterest (ikke tilgængeligt til deling af blogopslag)

1. Hvis du vil tilføje links til dine konti på sociale medier, skal du angive disse links til dine konti i felterne, der er angivet under Konti. Angiv komplette links som f.eks. https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

2. Klik på Gem.

Bemærk: Hvis du vil have vist knapper til deling på sociale medier på produktsider og i blogopslag, skal du også aktivere knapperne i afsnittene for disse sider.

Favoritikon

Du kan tilføje et favoritikon, eller et "favicon", som kan hjælpe med at brande din webshop. Et favoritikon vises på følgende steder:

• din webbrowserfane
  • din webbrowsers historik
  • ikoner på dit skrivebord
  • ved siden af navnet på din webshop, når den er bogmærket

Få mere at vide om favoritikoner.

Tilpas dit favoritikon

1. Klik på Temaindstillinger.
  2. Klik på Favoritikon.
  3. Klik på Vælg billede i området Billede for favoritikon, og gør derefter et af følgende: - Klik på fanen Bibliotek for at vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator.

• Klik på fanen Bibliotek og derefter på Upload, hvis du vil vælge et billede på din lokale computer.
  4. Føj alternativ tekst til billedet for dit favoritikon:

1. Klik på Rediger.
    2. Indtast en kort beskrivelse af billedet i vinduet Rediger billede.
    3. Klik på Gem.
  5. Klik på Gem.

Betaling

Dette afsnit giver dig mulighed for at tilpasse din butiks betalingsproces. Få mere at vide om din butiks betalingsside under Shopify-betaling.

Temastil

Mange temaer indeholder mere end én stil. Temaets standardindstillinger styres af temastilene. Når du nulstiller temaets stil, vil eventuelle ændringer af temaindstillingerne gå tabt. Du mister ikke indhold såsom tekst og billeder.

Du kan se eksempler på alternative stilarter for Simple i Shopifys temabutik.

1. Klik på Temaindstillinger.

2. Klik på Temastil.

3. Vælg den temastil, du vil bruge.

4. Klik på Skift stil.