Supply

Supply er et rent tema, som er nemt at navigere i og perfekt til shopejere med store lagre og mange kollektioner. Funktionerne omfatter fremtrædende navigation, flere startsidekollektioner, sidebjælkefiltrering og nem integration med appen Produktanmeldelser.

Eksempel på webshop, der bruger Supply

Supply er ideelt, hvis du har følgende:

• Mere end 50 produkter
  • Mere end 5 kollektioner
  • Store menuer.

Temaeditor

Brug temaeditoren til at tilpasse dit tema. Temaeditorens værktøjslinje er opdelt i Afsnit og Temaindstillinger.

Du kan bruge afsnit til at ændre indholdet og layoutet på de forskellige sider i din butik. Du kan bruge temaindstillinger til at tilpasse din butiks skrifttyper og farver og foretage ændringer i dine sociale medielinks og betalingsindstillinger.

Afsnit er tilpassede blokke af indhold, der bestemmer layoutet på forskellige sider i din webshop.

• Startafsnit omfatter funktioner som diasshow eller tilmelding til nyhedsbreve, som du kan tilføje, omorganisere eller fjerne. Du kan have op til 25 afsnit på din startside.

• Hver type side har sine egne afsnit. For eksempel bestemmer produktsideafsnittet layoutet for hver produktside i din webshop.

• Sideafsnittene er altid på bestemte steder i din webshop. Du kan tilpasse dem, men du kan ikke omorganisere eller fjerne dem.

• Hvert tema indeholder faste afsnit, som f.eks. overskrift og sidefod, der vises på hver side i din webshop.

Du kan lære om det unikke udvalg af afsnit i Supply, og hvordan du tilpasser dem, så de passer til din virksomhed.

Supply indeholder følgende statiske afsnit:

• Sidehoved
  • Sidefod
  • Produktsider
  • Kollektionssider
  • Siden Kollektionsliste
  • Artikelsider

Dynamiske afsnit

Du kan tilføje, omorganisere og fjerne dynamisk afsnit for at tilpasse layoutet på din startside. Hvert tema har et unikt sæt af dynamiske afsnit, du kan vælge imellem.

Supply indeholder følgende dynamiske afsnit:

• Blogopslag
  • Kollektionsliste
  • Udvalgt kollektion
  • Billede med tekst
  • Diasshow
  • Fremhævet produkt
  • Nyhedsbrev
  • Kort
  • RTF
  • Video
  • Tilpasset indhold

Sidehoved

Supply indeholder nogle unikke indstillinger for din butiks sidehoved. Du kan vælge en menu, der vises i dit sidehoved, uploade et logo og vise en meddelelse til dine kunder.

Sådan tilpasses sidehovedet:

1. Klik på fanen Afsnit.

2. Klik på Sidehoved.

3. Vælg en menu, der skal vises i listen Menu.

Med Supply kan du have et logo i din butiks overskrift. Hvis du bruger et tilpasset logo, er det bedste format en .png-fil med en gennemsigtig baggrund.

Supply ser bedst ud med et logo, som er 400 px bredt. Du kan ændre bredden på dit billede ved hjælp af feltet Bredde på tilpasset logo. Undlad at øge bredden ud over logobilledets oprindelige bredde. Hvis du gør det, kan det forvrænge billede og forringe billedkvaliteten.

Besked

Med Supply kan du angive en besked i din overskrift, som indeholder op til 55 tegn. Denne besked vises over søgelinjen.

Du kan f.eks. indtaste en hilsen, reklamere for et udsalg eller en ny kollektion, eller du kan informere kunderne om forsinkede leveringer.

Sådan tilføjer du en meddelelse i sidehovedet:

1. Skriv din sidehovedmeddelelse i området Besked.

2. Du kan vælge at vise noget af teksten med fed eller kursiv skrift.

3. Klik på Gem.

Sidefod

I afsnittet med sidefoden kan du redigere det indhold, der vises nederst på hver side i din butik. Du kan tilføje følgende funktioner i din sidefod:

• ikoner for sociale medier
  • betalingsikoner
  • en vandret menu
  • en tilmelding til nyhedsbrev
  • tilpasset tekst
  • hurtige links

Afsnittet med sidefoden på et website, der viser en menu med hurtige links, kontaktoplysninger, en tilmelding til et nyhedsbrev, en vandret menu, copyrighttekst og betalingsikoner.

Sådan tilpasser du afsnittet med sidefoden:

1. Klik på Tilpas ud for Supply.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Sidefod.

4. Vis ikoner for sociale medier i sidefoden ved at markere afkrydsningsfeltet Vis ikoner for sociale medier. Vælg, hvilke konti der skal linkes til fra temaindstillingerne for Sociale medier.

5. Tilføj betalingsikoner, som f.eks. Mastercard eller PayPal, i sidefoden ved at markere afkrydsningsfeltet Vis betalingsikoner.

6. Tilføj en vandre menu nederst i sidefoden fra området Juridisk menu. Hvis du vil redigere standardmenuen, skal du klikke på Rediger menu. Hvis du vil skifte til en anden menu, skal du klikke på Skift, og derefter vælge en eksisterende menu eller klikke på Opret menu.

7. Føj op til ni indholdsblokke til sidefoden i området Indhold:

- Tilføj en indholdsblok ved at klikke på Tilføj indhold. Vælg bloktypen ud fra følgende valgmuligheder: - Menu - RTF - Tilmelding til nyhedsbrev

- Flyt en indholdsblok ved at klikke på ⁞⁞-ikonet og trække blokken til en anden placering. - Fjern en indholdsblok ved at klikke på blokken og derefter på Fjern indhold. - Tilpas en indholdsblok ved at klikke på blokken og redigere indstillingerne.

1. Klik på Gem.

Produktsider

I afsnittet Produkt kan du tilføje eller fjerne følgende elementer:

• Billedzoom
  • En antalsvælger
  • Lageroplysninger
  • Produktbrandet eller -forhandleren
  • Oplysninger om besparelser
  • Relaterede produkter
  • En dynamisk betalingsknap
  • Ikoner til deling på sociale medier
  • Kundeanmeldelser

Sådan redigerer du indstillingerne for produktsider:

1. Vælg Produktsider i rullemenuen i topbjælken.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Produkt.

4. Hvis du vil give kunderne mulighed for at zoome ind ved at holde musemarkøren over produktbilledet, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktivér billedzoom.

5. Hvis du vil have vist en antalsvælger, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis antalsvælger.

6. Hvis du vil have vist den tilbageværende beholdning, når lagerbeholdningen er lav, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis beholdning, når der er under 10 produkter tilbage. Hvis du vil have vist denne besked, skal du aktivere lagersporing for produktet.

7. Hvis du vil vise en besked, som angiver, hvornår et udsolgt produkt er på lager igen, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis besked om indgående lageroverførsel, når varen er udsolgt. Den besked, der vises, er "Vil være på lager efter (dato)". Hvis du vil have vist denne besked, skal du oprette en overførsel for produktet.

8. Hvis du vil vise produktbrand eller -forhandler, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis produktforhandler. Hvis du vil have vist et brand eller en forhandler, skal du føje en forhandler til produktet.

9. Hvis du vil vise det beløb, kunden sparer, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis sparet beløb. Det sparede beløb er forskellen mellem normalprisen og sammenligningsprisen for produktet. Det sparede beløb rundes ned til nærmeste dollar. Hvis prisforskellen f.eks. er 25,51 USD, er det sparede beløb "25 USD". Hvis du vil have vist det sparede beløb, skal du angive en sammenligningspris for produktet.

10. Hvis du vil vise sammenligningsprisen, skal du markere Vis sammenligningspris.

11. Hvis du vil vise et udvalg af relaterede produkter nederst på siden, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis relaterede produkter. Den kollektion, som produktet tilhører, afgør, hvilke relaterede produkter der vises. Hvis du vil have vist relaterede produkter, skal du oprette en kollektion for produktet eller føje det til en eksisterende kollektion. Hvis produktet ikke er en del af en kollektion, vises der ikke nogen relaterede produkter.

12. Hvis du vil have vist en dynamisk betalingsknap, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis dynamisk betalingsknap.

13. Hvis du vil have vist ikoner til deling på sociale medier, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktivér produktdeling.

14. Hvis du vil vise kundeanmeldelser af produktet, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktivér produktanmeldelser. Hvis du vil have vist anmeldelser, skal du installere den gratis app Shopify Product Reviews og modtage anmeldelser af dit produkt.

15. Hvis du vil angive størrelsen på variantvælgeren, knappen Læg i indkøbskurven og den dynamiske betalingsknap, skal du vælge en størrelse i rullemenuen Størrelse på variantvælger og knapper.

16. Klik på Gem.

Kollektionssider

Med Supply kan du angive, hvordan kollektioner sorteres i sidebjælkemenuen på kollektionssider. Du kan vælge at sortere efter produkttags eller efter filtreringsgrupper.

1. Åbn en kollektionsside i forhåndsvisningen af din butik i temaeditoren.

2. Klik på fanen Afsnit.

3. Klik på Kollektion.

4. Vælg, hvor mange produkter der skal vises i hver række, på rullelisten under Produkter pr. række.

5. Vælg, hvor mange rækker der skal vises, på rullelisten under Rækker pr. side.

6. Vælg, om kollektioner skal sorteres efter produkttag eller efter filtreringsgruppe, under Sidebjælkeproduktfiltre.

7. Hvis du vil vise en prissammenligning, når et produkt i kollektionen nedsættes fra den oprindelige pris, eller for at sammenligne med konkurrenternes priser, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis sammenligningspris.

8. Hvis du vil vise, hvor mange penge kunderne sparer, når et produkt er nedsat, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis sparet beløb.

9. Hvis du vil gøre det muligt at vise produktanmeldelser på dine kollektionssider, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktivér produktanmeldelser.

Bemærk: Du skal installere den gratis Product Reviews-app for at aktivere produktanmeldelser.

1. Klik på Gem.

Udvalgte kollektioner

Brug afsnittet Udvalgte kollektioner til at vælge op til seks produktkollektioner, der skal vises på din startside. Når en kunde klikker på en udvalgt kollektion på din startside, vises kollektionens udvalgte produkt. Hvis du ikke har et udvalgt produkt, vises det første produktbillede i kollektionen.

Sådan viser du udvalgte kollektioner på din startside:

1. Klik på fanen Afsnit.

2. Klik på Udvalgte kollektioner.

3. Klik på Kollektion i området Indhold.

4. Vælg en kollektion, der skal vises, på rullelisten under Kollektion.

5. Fortsæt med at tilføje kollektioner, indtil du har valgt alle de kollektioner, du vil vise.

6. Klik på Gem.

Diasshow

I afsnittet Diasshow kan du uploade billeder, der skal bruges til dit diasshow. Du kan vælge, om billederne i diasshowet skal rotere automatisk, og du kan angive den hyppighed (i minutter), som billederne roterer med.

Med Supply kan du vælge op til seks diasbilleder til din startside. Du kan føje et webadresse-link til hvert dias, som kunderne kan klikke på for at åbne en side i din butik.

Hvert diasbillede skal være 1.000 px bredt og 500 px højt. Hvis du bruger diasbilleder med forskellige højder, kan billederne se ud, som om de hopper, eller de kan være usammenhængende mellem diasovergange.

Sådan tilpasser du dit diasshow:

1. Klik på fanen Afsnit.

2. Klik på Diasshow.

3. Markér afkrydsningsfeltet Roter automatisk dias i området Indstillinger, hvis du vil have, at diasbilleder roterer automatisk.

4. Vælg en rotationsfrekvens i sekunder på rullelisten under Overførselstid.

Sådan tilføjer du et diasbillede:

1. Klik på Billede i området Indhold.

2. Klik på Vælg billede i området Billede, og gør derefter et af følgende:

- Klik på fanen Bibliotek, hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator. - Hvis du vil vælge et lagerbillede fra Shopifys Burst-stockbilledkollektion, skal du klikke på fanen Gratis billeder. Herfra kan indtaste et søgeord eller gennemse billedkategorierne. - Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.

1. Hvis du vil føje et link til diasset, skal du gøre et af følgende:

- Hvis du vil linke teksten på dit dias til en side i din butik, skal du klikke på feltet Link-webadresse og vælge en side. - Hvis du vil have, at teksten på dit dias linker til et website, skal du indsætte webadressen for websitet i feltet Diaslink.

1. Klik på Gem.

Nyhedsbrev

Du kan føje tilmelding til et nyhedsbrev til din startside. Det giver dig mulighed for at indsamle kundernes e-mailadresser til e-mailmarkedsføringskampagner. Du kan få mere at vide om e-mailmarkedsføring på Shopifys blog.

Nyhedsbrevsafsnittet på et website. Der er et felt, hvor kunderne kan angive en e-mailadresse, og en knap med teksten

Sådan tilføjer du tilmelding til nyhedsbrev på din startside:

1. Klik på Tilpas ud for Supply.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Tilføj afsnit > Nyhedsbrev.

4. Indtast en overskrift til tilmeldingen til nyhedsbrevet i feltet Overskrift. Standardoverskriften er "Tilmeld dig vores nyhedsbrev".

5. Indtast en underoverskrift for tilmeldingen til dit nyhedsbrev i feltet Undertekst. Standardteksten er "Kampagner, nye produkter og udsalg. Direkte i din indbakke."

6. Klik på Gem.

Video

Du kan føje en video, som hostes på YouTube eller Vimeo, til din startside. Videoer kan involvere kunderne og skabe interesse for din virksomhed.

Sådan føjer du en video til din startside:

1. Klik på Tilpas ud for Supply.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Tilføj afsnit > Video.

4. Indtast en overskrift til din video i feltet Overskrift.

5. Indtast linket til deling af din video i feltet Videolink.

Et YouTube-delingslink ser sådan ud: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. Du kan se, hvordan man kopierer delingslinket for en YouTube-video, i denne YouTube-hjælpeartikel.

Et Vimeo-delingslink ser sådan ud: https://vimeo.com/281332510. Du kan se, hvordan man kopierer delingslinket for en Vimeo-video, i denne artikel fra Vimeos hjælp.

6. Klik på Gem.

Tilpasset indhold

I afsnittet Tilpasset indhold kan du bruge HTML-kode til at oprette tilpasset indhold til din startside. Du kan f.eks. bruge HTML til at formatere tekstblokke, oprette tabeller eller integrere indhold fra et tredjepartswebsted.

Sådan føjer du tilpasset indhold til din startside:

1. Klik på Tilpas ud for Supply.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Tilføj afsnit.

4. Klik på Tilpasset indhold > Tilføj i området Avanceret layout.

5. Klik på Tilpasset indhold, og indtast den HTML-kode, du vil føje til din startside.

6. Klik på Gem.

Supply indeholder følgende temaindstillinger:

• Farver
  • Typografi
  • Favoritikon
  • Indkøbskurv
  • Sociale medier
  • Prisformat
  • Betaling

Farver

Du kan vælge farverne til de forskellige dele af din webshop.

Tilpas dine farveindstillinger

1. Ved siden af Supply skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Farver.

4. Klik på farveprøven for at bruge farvevælgeren til alle typer indhold. Området Valgt for nylig viser farver, som du for nylig har valgt til dit tema. Området Aktuelt i brug viser farver, som du bruger i andre dele af dit tema.

Hvis du vil indstille farven til gennemsigtig, skal du klikke på Ingen.

5. Klik på Gem.

Typografi

Du kan indstille skrifttypestil og størrelse på teksten i din webshop.

Tilpas dine typografiindstillinger

1. Ved siden af Supply skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Typografi.

4. Klik på Skift for at bruge skrifttypevælgeren for hver teksttype.

5. Udforsk skrifttyper ved hjælp af søgefeltet, eller ved at klikke på Indlæs flere.

Du kan se alle de tilgængelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

6. Klik på navnet på den skrifttype, du vil bruge.

7. Hvis du vil ændre skrifttypen til en anden stil, f.eks. fed eller kursiv, skal du klikke på Regelmæssig. Klik derefter på den stil, du vil bruge, og klik derefter på Vælg.

8. Klik på Gem.

Favoritikon

Med Supply kan du føje et favoritikon til din butik. Et favicon (favoritikon) er et lille ikon, som repræsenterer dit website og indeholder en genvej til det de steder, hvor ikonet vises:

• din webbrowserfane
  • din webbrowsers historik
  • ikoner på dit skrivebord
  • ved siden af navnet på din webshop, når den er bogmærket.

Du kan bruge et favoritikon til at brande din butik, og det giver dit website et gennemført udseende. Den anbefalede størrelse for et favoritikon til Supply er 16 x 16 pixels.

Sådan tilføjer du et favoritikon:

1. Klik på fanen Temaindstillinger.

2. Klik på Favoritikon.

3. Klik på Vælg billede i området Billede for favoritikon, og gør derefter et af følgende:

- Klik på fanen Bibliotek, hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator. - Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.

1. Klik på Gem.

Indkøbskurv

Med Supply kan du tilpasse siden med indkøbskurven, så den indeholder ordrebemærkninger, og vælge mellem fire forskellige typer indkøbskurve.

Sådan får du adgang til indstillingerne for indkøbskurven:

1. Klik på fanen Temaindstillinger.

2. Klik på Indkøbskurv.

Aktivér ordrebemærkninger

Med Supply kan du vise et felt på siden med indkøbskurven, hvor kunderne kan angive bemærkninger til deres ordre. Det kan bruges til gavemeddelelser, særlige anmodninger og leveringsinstruktioner.

Indkøbskurvtype

Supply indeholder fire forskellige indkøbskurvtyper:

• Med indkøbskurvtypen Skuffe skydes indkøbskurven ned fra toppen af siden. Når indkøbskurven er lukket, ser teksten til indkøbskurven ud til at blive foldet sammen:
  • Indkøbskurvtypen Flip er ligesom indkøbskurvtypen Skuffe, bortset fra at flip-animationen vises, når indkøbskurven åbnes og lukkes:
  • Indkøbskurvtypen Modus er et pop op-vindue, som vises oven på sideindholdet. Pop op-vinduet kan afvises ved, at man klikker på X'et eller klikker uden for pop op-vinduet.
  • Indkøbskurvtypen Side er en side i din webshop. Kunderne får adgang til indkøbskurven ved at klikke på indkøbskurvlinket i sidehovedet eller ved at lægge en vare i indkøbskurven.

Sociale medier

Du kan tilføje knapper til deling på sociale medier for dine produkter og blogopslag og links til konti på sociale medier.

Sådan tilpasser du indstillingerne for sociale medier:

1. Klik på Tilpas ud for Supply.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Sociale medier.

4. Hvis du vil uploade et billede til deling på sociale medier, skal du klikke på Vælg billede eller Udforsk gratis billeder i området Billede til deling på sociale medier.

5. Hvis du vil tilføje links til dine konti på sociale medier, skal du gå til området Konti og angive links til dine konti på sociale medier. Angiv komplette links som f.eks. https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

Links til dine konti på sociale medier vises i sidefoden for din webshop.

6. Hvis du vil tilføje knapper til deling på sociale medier på dine produkter og i dine blogopslag, skal du gå til området Deling og markere nogle eller alle afkrydsningsfelterne.

Du kan tilføje følgende delingsknapper:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Pin på Pinterest (ikke tilgængeligt til deling af blogopslag)

1. Hvis du vil ændre stilen for delingsknapper, skal du vælge en stil i menuen Knapstil.

2. Klik på Gem.

Bemærk: Hvis du vil have vist knapper til deling på sociale medier på produktsider og i blogopslag, skal du også aktivere knapperne i afsnittene for disse sider.

Prisformat

Med Supply kan du vælge, hvordan produktpriser vises i din butik.

Sådan indstiller du prisformater i Supply:

1. Klik på fanen Temaindstillinger.

2. Klik på Prisformat.

3. Hvis du sælger i en valuta, der bruger cent, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis cent med hævet skrift for at vise prisen med hævet skrift:

Betaling

Dette afsnit giver dig mulighed for at tilpasse din butiks betaling Klik her for at få flere oplysninger om din butiks betalingsside.

Billedtips

De bedste typer af produktbilleder til Supply

Billeder med høj opløsning ser flottere og mere professionelle ud i Supply, så billeder skal være mindst 1024 pixels brede og 1024 pixels høje. Billeder bliver automatisk skaleret ned, når det er nødvendigt.

Billeder med høj opløsning er særlig vigtige, hvis du markerer afkrydsningsfeltet Aktivér billedzoom, som du kan aktivere ved at åbne en produktside i forhåndsvisningen i temaeditoren og derefter klikke på Produkt på fanen Afsnit.

Det optimale forhold mellem bredde og højde for dine produktbilleder er et kvadrat.

Gør overskriften mindre

Der er nogle forskellige metoder til at forkorte det øverste afsnit på din side.

Hvis dit logo er for stort, kan du gøre det mindre ved at justere dets maksimumbredde i dine temaindstillinger. Hvis bredden på dit logo gøres mindre, bliver højden også mindre, da Shopify skalerer dit logo ned og bevarer proportionerne. Brug temaeditoren i afsnittet Sidehoved til at tilpasse værdien for Tilpasset logobredde. Standardpixelværdien er 305. Brug en mindre pixelværdi for at gøre dit logo mindre, hvorved højden på sidehovedet bliver mindre.

Dit logo indeholder muligvis også usynlige eller hvide pixels, som øger mellemrummet over og under logoet. Du kan bruge et program som Photoshop til at skære disse pixels af dit logobillede. Når dit logo er blevet trimmet, skal du uploade det igen ved hjælp af temaeditoren. Hvis du trimmer mellemrummet på dit logobillede, kan det mindske højden på overskriften betydeligt.

Gør diasshowet mindre

Brug billeder i liggende retning, som er billeder, der er bredere, end de er høje.

Selvom temaeditorn foreslår, at du uploader billeder, der er 1.000 px brede og 500 px høje, kan du bruge mindre billeder. En bredde på 1.000 px anbefales, så dine dias ikke har nogle mellemrum til venstre og til højre på større skærme. Billeder, der har en mindre bredde, centreres i dit diasshow:

Følgende tips kan hjælpe dig med at forbedre navigationen i din butik, når du bruger temaet Supply.

Tilføj en rullemenu

Hvis du vil tilføje rullemenuer i din hovedmenu, skal du oprette menuer på din navigationsside.

Bedste fremgangsmåder til hovedmenuen

Hvis der er for mange punkter i din hovedmenu til én linje, føjes de sidste links, der ikke er plads til, til rullemenuen "Mere".

Denne funktion styres ikke strengt af antallet af links i din hovedmenu, men det betyder, at du kan antallet nede på fem eller seks. Hvis du vil inkludere flere links, kan du:

• Gør dine navigationslinks mindre ved at mindske skriftstørrelsen i hovedmenuen under Typografi på fanen Temaindstillinger.
  • Brug færre tegn til hvert link. Du kan f.eks. ændre "Ofte stillede spørgsmål" til "OSS", "Kontakt os" til "Kontakt", "Katalog" til "Butik" og alle forekomster af "og" til "&".

Hvis der er for mange elementer i navigationen, kan det gøre det vanskeligt at bruge dit website. Hvis der er for mange menupunkter, kan dine kunder overse vigtige punkter. Prøv at begrænse antallet af elementer i en navigation til fem eller seks. Brug rullemenuer, hvis du vil give adgang til mere end seks sider.

En almindelig fejl er at tilføje links til alle kollektioner i hovedmenuen. I stedet kan du prøve at angive kollektionerne i en rullemenu under linket "Butik" eller "Katalog". Du kan også opdele kollektionerne i grupper og oprette en rullemenu til hver gruppe. Alternativt kan du bruge produkttags til at oprette underkategorier af produkter.

Fjern sidebjælken

Hvis du vil fjerne sidebjælken fra din butik, skal du indsætte noget kode i to af dine temafiler.

1. Klik på collection-template.liquid i mappen Afsnit.

2. Find has_sidebar i filen. Slet følgende kodelinjer:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klik på Gem.

2. Klik på collection-list-template.liquid i mappen Afsnit.

3. Find has_sidebar i filen. Slet følgende kodelinjer:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klik på Gem.

Produkttips

Følgende tips hjælper dig med at vise dine produkter ved hjælp af Supply.

Brug avanceret gruppefiltrering

Hvis du har mange produkter, kan du oprette undergrupper, så det bliver nemmere for kunderne at sortere dine produkter:

1. Definer dine grupper. I billedet herover er grupperne Brand, Brændvidde og Opløsning.

2. Eksportér alle dine produkter til en .csv-fil.

3. Foran alle eksisterende tags skal du angive navnet på den gruppe, som du vil have, de skal være i, med formatet Gruppe_Tagnavn. I dette eksempel vil nogle af disse tags være Brand_Canon, Brændvidde_18 - 55 mm og Opløsning_12 MP. Til venstre for understregningen er gruppenavnet, og i højre side er tagget for produktet. Der kan indsættes mellemrum på begge sider af understregningen.

4. Gem din .csv. Gem og Importér produkter til din butik igen. Sørg for, at du tjekker Erstat alle aktuelle produkter, der har samme handle, når du uploader filen, for at forhindre, at der oprettes dubletter af produkter.

5. Åbn en kollektionsside i forhåndsvisningen i temaeditoren. Klik på Kollektion på fanen Afsnit, og markér derefter valgmuligheden Efter gruppe.

Bemærk: Hvis du bruger enkelte anførselstegn, dobbelte anførselstegn eller &-tegn i dine produkttags, fungerer den grupperede filtrering ikke som forventet.

Omarranger filtergrupper og tags

Grupper er arrangeret alfabetisk, og det samme gælder for de tags, der er angivet i grupperne. En Shopify-ekspert kan hjælpe dig med at tilpasse rækkefølgen.

Pristips

Følgende tips hjælper dig med at konfigurere priser, når du bruger Supply.

Deaktiver afrunding salgsbeløb

1. Under Aktiver i venstre side skal du klikke på linket timber.scss.liquid for at åbne typografiarket for temaet i onlinekodeeditoren.

2. Nederst i filen skal du tilføje følgende:

.sale-tag sup {
   display: inline;
   top: 0;
   font-size: 100%;

&:before {
    content: '.';
   }
 }
  1. Klik på Gem.

Tips til indkøbskurv

Følgende tip sikrer, at din butiks indkøbskurv fungerer korrekt, når du har føjet JavaScript til Supply.

Skift indkøbskurvtypen, så avanceret JavaScript fungerer

I Supply vil ethvert JavaScript, du føjer til cart.liquid, ikke blive kørt i navigationsskuffen eller i modale indkøbskurve. Det køres kun, hvis du føjer /cart til din butiks webadresse. Eksempel: http://your.store.url/cart.

Du skal angive indkøbskurvtypen til "side", hvis du vil tilføje nogen af følgende funktioner på din side med indkøbskurven:

• en funktion til beregning af leveringspriser
  • flere valutaer
  • gaveindpakning
  • validering af tilskrivninger til indkøbskurv
  • en datovælger
  • afkrydsningsfeltet "Jeg accepterer vilkårene".

Sådan ændrer du indkøbskurvtypen til "side":

1. Klik på Temaindstillinger.

2. Klik på Indkøbskurv.

3. Vælg Side på rullelisten under Indkøbskurvtype.