Supply

Supply er et rent tema, som er nemt at navigere i og perfekt til shopejere med store lagre og mange kollektioner. Funktionerne omfatter fremtrædende navigation, flere startsidekollektioner, sidebjælkefiltrering og nem integration med appen Produktanmeldelser.

Eksempel på webshop, der bruger Supply

Supply er ideelt, hvis du har følgende:

• Mere end 50 produkter
  • Mere end 5 kollektioner
  • Store menuer.

Tilpas Supply

Du kan forberede Supply til din webshop ved at tilpasse dine afsnit og temaindstillinger. Afsnit er blokke af indhold, der bestemmer layoutet på forskellige sider i din webshop. Temaindstillinger styrer din butiks skrifttyper, farver, sociale medielinks og udseendet af din betalingsproces.

Se trinnene til at tilpasse afsnittene for Supply og temaindstillingerne, så du kan sætte temaet op til din virksomhed.