Temaindstillinger for Supply

Farver

Du kan vælge farverne til de forskellige dele af din webshop.

Tilpas dine farveindstillinger

1. Klik på Temaindstillinger. 2. Klik på Farver. 3. Klik på farveprøven for at bruge farvevælgeren til alle typer indhold. Området Valgt for nylig viser farver, som du for nylig har valgt til dit tema. Området Aktuelt i brug viser farver, som du bruger i andre dele af dit tema.
To set the color to transparent, click **None**.
  1. Klik på Gem.

Typografi

Du kan indstille skrifttypestil og størrelse på teksten i din webshop.

Tilpas dine typografiindstillinger

1. Klik på Temaindstillinger.

2. Klik på Typografi.

3. Klik på Skift for at bruge skrifttypevælgeren for hver teksttype.

4. Udforsk skrifttyper ved hjælp af søgefeltet, eller ved at klikke på Indlæs flere.

Du kan se alle de tilgængelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

5. Klik på navnet på den skrifttype, du vil bruge.

6. Hvis du vil ændre skrifttypen, skal du klikke på navnet på den aktuelle typografi. Vælg derefter den nye skrifttype i rullemenuen.

7. Klik på Vælg.

8. Klik på Gem.

Favoritikon

Du kan tilføje et favoritikon, eller et "favicon", som kan hjælpe med at brande din webshop. Et favoritikon vises på følgende steder:

• din webbrowserfane
  • din webbrowsers historik
  • ikoner på dit skrivebord
  • ved siden af navnet på din webshop, når den er bogmærket

Få mere at vide om favoritikoner.

Tilpas dit favoritikon

1. Klik på Temaindstillinger.
  2. Klik på Favoritikon.
  3. Klik på Vælg billede i området Billede for favoritikon, og gør derefter et af følgende: - Klik på fanen Bibliotek for at vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator.

• Klik på fanen Bibliotek og derefter på Upload, hvis du vil vælge et billede på din lokale computer.
  4. Føj alternativ tekst til billedet for dit favoritikon:

1. Klik på Rediger.
    2. Indtast en kort beskrivelse af billedet i vinduet Rediger billede.
    3. Klik på Gem.
  5. Klik på Gem.

Indkøbskurv

Med Supply kan du tilpasse siden med indkøbskurven, så den indeholder ordrebemærkninger, og vælge mellem fire forskellige typer indkøbskurve.

Få adgang til indstillingerne for indkøbskurven

1. Klik på Temaindstillinger. 2. Klik på Indkøbskurv.

Aktivér ordrebemærkninger

Med Supply kan du vise et felt på siden med indkøbskurven, hvor kunderne kan angive bemærkninger til deres ordre. Det kan bruges til gavemeddelelser, særlige anmodninger og leveringsinstruktioner.

Indkøbskurvtype

Supply indeholder tre forskellige indkøbskurvtyper:

• Skuffe – Indkøbskurven glider ned fra toppen af siden. Når indkøbskurven er lukket, ser teksten til indkøbskurven ud til at blive foldet sammen.
  • Modus – Indkøbskurven åbner i et pop op-vindue, som vises oven på sideindholdet. Pop op-vinduet kan afvises ved, at man klikker på X eller klikker uden for pop op-vinduet.
  • Side – Indkøbskurven er en side i din webshop. Kunderne får adgang til indkøbskurven ved at klikke på indkøbskurvlinket i sidehovedet eller ved at lægge en vare i indkøbskurven.

Sociale medier

Du kan tilføje knapper til deling på sociale medier for dine produkter og blogopslag og links til konti på sociale medier.

Tilpas dine indstillinger for sociale medier

1. Klik på Temaindstillinger.

2. Klik på Sociale medier.

3. Markér en eller alle af følgende valgmuligheder, hvis du vil føje knapper til deling på sociale medier til dine produkter og blogopslag:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Pin på Pinterest (ikke tilgængeligt til deling af blogopslag)

1. Hvis du vil tilføje links til dine konti på sociale medier, skal du angive disse links til dine konti i felterne, der er angivet under Konti. Angiv komplette links som f.eks. https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

1. Vælg Fuld branding eller Kun logo fra menuen Knaptypografi, hvis du vil ændre typografien for dine delingsknapper.
  2. Klik på Gem.

Bemærk: Hvis du vil have vist knapper til deling på sociale medier på produktsider og i blogopslag, skal du også aktivere knapperne i afsnittene for disse sider.

Prisformat

Med Supply kan du vælge, hvordan produktpriser vises i din butik.

Skift prisformat

1. Klik på Temaindstillinger. 2. Klik på Prisformat. 3. Hvis du sælger i en valuta, der bruger cent, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis cent med hævet skrift for at vise prisen med hævet skrift. 4. Klik på Gem.

Betaling

Dette afsnit giver dig mulighed for at tilpasse din butiks betalingsproces. Få mere at vide om din butiks betalingsside under Shopify-betaling.

Temastil

Mange temaer indeholder mere end én stil. Temaets standardindstillinger styres af temastilene. Når du nulstiller temaets stil, vil eventuelle ændringer af temaindstillingerne gå tabt. Du mister ikke indhold såsom tekst og billeder.

Du kan se eksempler på alternative stilarter for Supply i Shopifys temabutik.

1. Klik på Temaindstillinger.

2. Klik på Temastil.

3. Vælg den temastil, du vil bruge.

4. Klik på Skift stil.