Tips til Supply

Denne artikel indeholder nyttige tip og de bedste fremgangsmåder, som kan hjælpe dig med at konfigurere Supply til din webshop.

Billedtips

Produktbilleder

Billeder med høj opløsning ser flottere og mere professionelle ud i Shopify, så dine billeder skal mindst være 1024 pixels brede og 1024 pixels høje. Billeder bliver automatisk skaleret ned, når det er nødvendigt. Det er særlig vigtigt at bruge billeder med høj opløsning, hvis du aktiverer billedzoom på dine produktsider.

Det optimale forhold mellem bredde og højde for dine produktbilleder er et kvadrat.

Gør diasshowet mindre

Du bør bruge billeder i liggende retning for at få diasshowet til at fylde mindst muligt vertikalt på din startside (dvs. billeder der er bredere, end de er høje). Du bør uploade billeder, der har en bredde på 1000 pixels, så dine dias ikke har mellemrum til venstre og højre på større skærme. Billeder, der har en mindre bredde, centreres i dit diasshow.

Tips til sidehoveder

Hvis dit sidehoved er for højt, kan du afkorte det ved at justere dit logo. Hvis dit logo er for stort, kan du gøre det mindre ved at justere dets maksimale bredde. Dit logo indeholder muligvis også usynlige eller hvide pixels, som øger mellemrummet over og under logoet. Du kan bruge et program til billedredigering, som f.eks. Photoshop, til at skære disse pixels af dit logobillede. Når dit logo er blevet trimmet, kan du uploade det igen. Hvis du trimmer mellemrummet på dit logobillede, kan det mindske højden på dit sidehoved betydeligt.

1. Klik på Sidehoved. 5. Angiv den nye bredde i feltet Tilpasset logobredde (i pixels). Den standard pixelværdi er 305. Brug en mindre pixelværdi til at reducere størrelsen på dit logo og dermed højden på dit sidehoved. Hvis du reducerer logoets bredde, reducerer du også højden, da dit logo bevarer sine proportioner under nedskaleringen. 6. Klik på Gem.

Følgende tips kan hjælpe dig med at forbedre navigationen i din butik, når du bruger temaet Supply.

Tilføj en rullemenu

Hvis du vil føje rullemenuer til din hovedmenu, skal du oprette menuer på siden Navigation.

Bedste fremgangsmåder for hovedmenuen

Hvis der er for mange punkter i din hovedmenu til én linje, føjes de sidste links, der ikke er plads til, til rullemenuen Mere.

Denne funktion styres ikke strengt af antallet af links i din hovedmenu, men det betyder, at du kan antallet nede på fem eller seks. Hvis du vil inkludere flere links, kan du:

• Gør dine navigationslinks mindre. Skriftstørrelsen på disse links styres af Skriftstørrelse for hovedmenu i dine typografiindstillinger.
  • Brug færre tegn til hvert link. Du kan f.eks. ændre "Ofte stillede spørgsmål" til "OSS", "Kontakt os" til "Kontakt", "Katalog" til "Butik" og alle forekomster af "og" til "&".

Hvis der er for mange elementer i navigationen, kan det gøre det vanskeligt at bruge dit website. Hvis der er for mange menupunkter, kan dine kunder overse vigtige punkter. Prøv at begrænse antallet af elementer i en navigation til fem eller seks. Brug rullemenuer, hvis du vil give adgang til mere end seks sider.

Du bør undgå at linke til alle kollektioner i hovedmenuen. Du kan i stedet prøve at angive kollektionerne i en rullemenu under linket "Butik" eller "Katalog". Du kan også opdele kollektionerne i grupper og oprette en rullemenu til hver gruppe. Alternativt kan du bruge produkttags til at oprette underkategorier af produkter.

Fjern sidebjælken

Hvis du vil fjerne sidebjælken fra din butik, skal du indsætte noget kode i to af dine temafiler.

1. Klik på collection-template.liquid i mappen Afsnit.

2. Find has_sidebar i filen. Slet følgende kodelinjer:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klik på Gem.

2. Klik på collection-list-template.liquid i mappen Afsnit.

3. Find has_sidebar i filen. Slet følgende kodelinjer:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klik på Gem.

Produkttips

Følgende tips hjælper dig med at vise dine produkter ved hjælp af Supply.

Brug avanceret gruppefiltrering

Hvis du har mange produkter, kan du oprette undergrupper, så det bliver nemmere for kunderne at sortere dine produkter.

1. Definer dine grupper. I billedet herover er grupperne Brand, Brændvidde og Opløsning.

2. Eksportér alle dine produkter til en .csv-fil.

3. Foran alle eksisterende tags skal du angive navnet på den gruppe, som du vil have, de skal være i, med formatet Gruppe_Tagnavn. I dette eksempel vil nogle af disse tags være Brand_Canon, Brændvidde_18 - 55 mm og Opløsning_12 MP. Til venstre for understregningen er gruppenavnet, og i højre side er tagget for produktet. Der kan indsættes mellemrum på begge sider af understregningen.

4. Gem din .csv-fil, og importér produkterne til din butik igen. Sørg for, at du vælger Erstat alle aktuelle produkter, der har samme handle, når du uploader filen for at forhindre, at der oprettes dubletter af produkter.

5. Aktivér filtrering efter gruppe på dine kollektionssider:

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
    2. Klik på Tilpas ud for Supply.
    3. Vælg Kollektionssider i rullemenuen øverst på siden eller i menuen Skabeloner.
    4. Klik på afsnittet Kollektion.
    5. Vælg Efter gruppe under Produktfiltre i sidebjælke.
    6. Klik på Gem.

Bemærk: Hvis du bruger enkelte anførselstegn, dobbelte anførselstegn eller &-tegn i dine produkttags, fungerer den grupperede filtrering ikke som forventet.

Omarranger filtergrupper og tags

Grupper er arrangeret alfabetisk, og det samme gælder for de tags, der er angivet i grupperne. En Shopify-ekspert kan hjælpe dig med at tilpasse rækkefølgen.

Pristips

Følgende tips hjælper dig med at konfigurere priser, når du bruger Supply.

Deaktiver afrunding salgsbeløb

1. Åbn timber.scss.liquid under Aktiver i venstre side.

2. Tilføj følgende kode i bunden af filen:

.sale-tag sup {
   display: inline;
   top: 0;
   font-size: 100%;

&:before {
    content: '.';
   }
 }
  1. Klik på Gem.

Tips til indkøbskurv

Følgende tip sikrer, at din butiks indkøbskurv fungerer korrekt, når du har føjet JavaScript til Supply.

Skift indkøbskurvtypen, så avanceret JavaScript fungerer

I Supply køres ethvert JavaScript, du føjer til cart.liquid, ikke i navigationsskuffen eller i modale indkøbskurve. Det køres kun, hvis du føjer /cart til din butiks webadresse. For eksempel http://your.store.url/cart.

Hvis du vil føje nogle af følgende funktioner til din side med indkøbskurven, skal du angive din indkøbskurvtype til Side:

• en funktion til beregning af leveringspriser
  • flere valutaer
  • gaveindpakning
  • validering af tilskrivninger til indkøbskurv
  • en datovælger
  • afkrydsningsfeltet "Jeg accepterer vilkårene".

Fremgangsmåde:

1. Klik på Temaindstillinger. 2. Klik på Indkøbskurv. 3. Vælg Side i rullemenuen Indkøbskurvtype. 4. Klik på Gem.