Venture

Venture er et dristigt, men minimalt tema, som er designet til butikker med stor volumen og store lagre. Funktionerne omfatter et kant til kant-diasshow, rullemenuer med flere kolonner og en kampagnebjælke.

Eksempel på webshop, der bruger Venture

Overvej at bruge Venture, hvis din butik har følgende:

• Mere end 50 produkter
  • Mindst 5 kollektioner
  • Store menuer

Tilpas Venture

Du kan forberede Venture til din webshop ved at tilpasse dine afsnit og temaindstillinger. Afsnit er blokke af indhold, der bestemmer layoutet på forskellige sider i din webshop. Temaindstillinger styrer din butiks skrifttyper, farver, sociale medielinks og udseendet af din betalingsproces.

Se trinnene til at tilpasse afsnittene for Venture og temaindstillingerne, så du kan sætte temaet op til din virksomhed.