Venture

Venture er et dristigt, men minimalt tema, som er designet til butikker med stor volumen og store lagre. Funktionerne omfatter et kant til kant-diasshow, rullemenuer med flere kolonner og en kampagnebjælke.

Eksempel på webshop, der bruger Venture

Overvej at bruge Venture, hvis din butik har følgende:

• Mere end 50 produkter
  • Mindst 5 kollektioner
  • Store menuer

Temaeditor

Brug temaeditoren til at tilpasse dit tema. Temaeditorens værktøjslinje er opdelt i Afsnit og Temaindstillinger.

Du kan bruge afsnit til at ændre indholdet og layoutet på de forskellige sider i din butik. Du kan bruge temaindstillinger til at tilpasse din butiks skrifttyper og farver og foretage ændringer i dine sociale medielinks og betalingsindstillinger.