Tips til Venture

Denne artikel indeholder nyttige tip og de bedste fremgangsmåder, som kan hjælpe dig med at konfigurere Venture til din webshop.

Vis kollektionsbilleder i navigationsmenuen

Du kan vise billeder af produkter i en kollektion via en Venture-rullemenu. Hvis en kunde ser en vare, han eller hun synes om, kan kunden gå direkte til produktsiden uden at skulle lede efter varen på kollektionssiden.

Sidehovedet med en valgt menu. Billeder af produkterne i kollektionen vises i menuen.

Hvis du vil vise produktbilleder fra en kollektion, skal din menu opfylde følgende kriterier:

• Menuen skal indeholde indlejrede menupunkter.
  • Alle punkter på øverste niveau skal være en kollektion.
  • Når du føjer kollektionen på øverste niveau til menuen, skal du vælge den fra menuen Link. Hvis du manuelt angiver kollektionens webadresse i feltet Link, vises billederne ikke.

Hvis din menu ikke opfylder disse kriterier, viser den øverste navigationsmenu links i stedet for produktbilleder.

Hvis du vil skjule produktbilleder for det øverste niveau af en indlejret menu, skal du manuelt angive kollektionens webadresse i feltet Link.

Hovedmenuen forsvinder

Hvis dine links i hovedmenuen ikke kan være på en enkelt linje, erstattes menuen af knappen Menu. Kunderne kan klikke på knappen for at åbne et panel, der glider ud, med alle dine links i hovedmenuen.

Hvis du ikke vil have, at din hovedmenu komprimeres til en knap, kan du prøve at gøre følgende:

• Fjern nogle links fra hovedmenuen for at fjerne rod.
  • Omskriv dine hovedmenulinks for at bruge færre tegn. Du kan f.eks. ændre "Ofte stillede spørgsmål" til "OSS".
  • Brug en smallere skrifttype til menupunkterne. Du kan vælge den skrifttype, der skal bruges til menupunkter, ved at redigere valgmuligheden "Brødtekst" under Typografi i temaeditoren.

Brug af tekst i dit diasshow

Folk vil se dit tema på enheder med forskellig størrelse. Afhængigt af browserstørrelsen ser kunderne muligvis kun en del af billederne i dit diasshow. Derfor bør du ikke bruge billeder med tekst i dit diasshow. Hvis teksten på billedet bliver beskåret, eller hvis dele af teksten forvrænges, vil dine kunder ikke kunne læse den.

Hvis du vil tilføje tekst i dit diasshow, der tilpasses størrelsen på den enhed, teksten vises på, skal du angive den som Overskrifttekst og Underoverskrifttekst.

Sådan tilføjer du overskrift- og underoverskrifttekst på et dias:

1. Klik på Diasshow. 2. På hvert dias i dit diasshow kan du tilføje Overskrifttekst og Underoverskrifttekst. Tilføj tekst, som du vil have vist på dine diasshowbilleder. 3. Klik på Gem.