Sider

Hvis du har en Shopify-webshop, kan du oprette sider i din Shopify-administrator. Sider indeholder oplysninger, der sjældent ændres, eller som kunderne ofte vil referere til, f.eks. en “Om os”-side eller en “Kontakt os”-side. Få mere at vide om, hvad du skal medtage på en “Om os”-side.

Du kan også føje en blog til din webshop for at fortælle dine kunder om din virksomhed og dine produkter.

Føj en ny side til din webshop

Føj indhold til en side

RTF-editoren viser tekst i feltet Indhold med samme typografi, som teksten vil blive vist med i din butik. Du kan formatere din tekst og ændre tekstfarven ved at vælge indstillinger i RTF-editoren. Du kan også indsætte følgende elementer på en side:

• links
  • tabeller
  • billeder
  • videoer

Få mere at vide om RTF-editoren.

Hvis du vil redigere sidens HTML-kode, skal du klikke på knappen Vis HTML for at få vist HTML og foretage ændringer:

Shopify – sideredigering Vis html

Føj et link til en side

Du kan føje et link til en side for at dirigere kunder til en anden side i din webshop eller til et andet sted på internettet.

Trin:

1. I feltet Indhold skal du indtaste tekst, der skal omdannes til et link.
  2. Fremhæv linkteksten, og klik på knappen Indsæt link:

Shopify - insert page link
Skriv en webadresse i feltet Link til. Indtast en beskrivende titel på linket, der hjælper med søgemaskineoptimering og tilgængelighed. 4. Klik på Gem.

Føj et Google-kort til en side

Du kan føje et Google-kort for en adresse til en side i din webshop. Det er for eksempel en god ide at føje et kort til siden Om os for at vise din detaillokation:

1. I Google Maps skal du indtaste den adresse, du vil tilknytte.
  2. Klik på ikonet Del for at åbne indstillinger for deling.
  3. Klik på Integrer kort for at oprette din integreringskode.
  4. Vælg den ønskede kortstørrelse, og kopiér derefter koden i tekstfeltet. Koden starter med <iframe src= og er kode skrevet i HTML, som integrerer kortet.
  1. Klik på titlen på den side, hvor kortet skal vises.
  2. Klik på knappen Vis HTML på værktøjslinjen Indhold for at få vist HTML-koden til din side:
    Shopify - show html toolbar
  3. Indsæt koden, du kopierede fra Google Maps, til feltet Indhold. Du kan integrere kortet nederst på siden ved at indsætte koden efter eventuelt eksisterende indhold eller et andet sted på siden.
  4. Klik på Vis editor for at gå tilbage til sideeditoren fra HTML-fremviseren og få en forhåndsvisning af dit kort.
  5. Klik på Gem.

Generér automatisk indhold til en side

Du kan bruge Shopify Magic til automatisk at generere en titel og indhold til din side. Der anvendes som standard amerikansk engelsk til indholdsforslag. De sprogdata, som den kunstige intelligens anvender, stammer primært fra nordamerikanske kilder. Dette betyder, at det genererede indhold kan indeholde ord og udtryk, der anvendes i dette område. Du kan ændre alle dele af det foreslåede indhold, så det matcher det, dine kunder ville forvente at se.

Shopify Magic genererer kun tekst til dine sider. Alle andre interaktive elementer kan tilføjes manuelt. Hvis du f.eks. opretter en kontaktside, skal du muligvis bruge tilpasset kode for at oprette en funktionel kontaktformular.

Trin:

1. Gå til Webshop > Sider i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Tilføj side.
  3. Gør et af følgende:

• For at generere en sidetitel skal du i feltet Titel klikke på ikonet Generér tekst og derefter skrive en beskrivelse af, hvad siden handler om.
    • For at generere sideindhold skal du klikke på ikonet Generér tekst i rich text-editoren i afsnittet Indholdog derefter udføre følgende trin:
      1. Skriv en beskrivelse af, hvad siden handler om.
      2. Valgfrit: Vælg en ny tone i rullemenuen Tone. Få mere at vide om, hvordan du vælger en tone.
      3. Valgfrit: Klik på ikonet Særlige instruktioner, og skriv eventuelle yderligere oplysninger, du vil tilføje, i feltet Særlige instruktioner. Du kan finde flere oplysninger, om de typer af instruktioner du kan angive, under Brug af særlige instruktioner.
  4. Klik på Generér.

5. Valgfrit: Gør et af følgende:

• Klik på Generér igen for at se de forskellige resultater.
    • Vælg en anden tone, eller rediger din prompt. Klik derefter på Generér igen.
  6. Klik på Behold for at føje det foreslåede indhold til din side.

7. Valgfrit: Rediger og formatér det genererede indhold, så det matcher dit brand.

8. Klik på Gem.

Når du har genereret indhold til en side, kan du fuldføre de resterende trin for at tilføje en ny side for at udgive den i din webshop.

Rediger en side

Du kan redigere en side, hvis du vil rette stavefejl, tilføje nye oplysninger eller ændre indhold.

Trin:

1. Klik på sidens titel.
  2. Foretag ændringerne af det eksisterende sideindhold eller indstillinger.
  3. Klik på Gem. Besøg siden i din webshop for at sikre dig, at ændringerne fremgår. Du skal muligvis indlæse browseren igen for at få vist gemte ændringer.

Rediger søgemaskinefortegnelsen for en side

Du kan redigere den måde, din side vises på i søgemaskineresultater, så kunder nemmere kan finde din side og bliver tilskyndet til at klikke på linket.

Trin:

1. Klik på sidens titel.

2. Klik på Rediger i afsnittet Søgemaskinefortegnelse.

3. Indtast en beskrivende titel i feltet Sidetitel. Denne titel vises som et link i søgemaskinens resultater. Du kan indtaste op til 70 tegn i titlen.

4. Angiv en Metabeskrivelse for søgemaskinefortegnelsen. Sørg for at inkludere relevante søgeord for dit produkt for at hjælpe nye kunder med at finde dit link. Du bør muligvis også medtage dit virksomhedsnavn. Du kan indtaste op til 320 tegn i beskrivelsen.

1. I afsnittet Webadresse og handle kan du redigere webadressen. I de fleste tilfælde behøver du ikke at ændre webadressen. Hvis du foretager ændringer, skal du sørge for at opsætte webadresse-omdirigeringer fra den gamle webadresse. Webadressen mp ikke indeholde mellemrum. Handles bruges i temadesign.
  2. Klik på Gem.

Slet en side

1. Klik på titlen på den side, du vil slette.
  2. Klik på Slet side.
  3. Klik på Slet.

Hvis du sletter en side, som du bruger i din butiks navigation, slettes det tilknyttede menupunkt også. Hvis du f.eks. sletter siden Engrosforespørgsler, som du bruger i menupunktet Engrossalg, slettes de begge.

Du kan også bruge Massehandling til at slette mere end én side ad gangen.

Udgiv eller annuller udgivelse af flere sider samtidigt

Du kan opdatere indstillingerne for udgivelse for flere sider samtidigt i din webshop ved hjælp af rullemenuen Handlinger.

Udgiv flere sider samtidigt

1. Markér feltet ud for hver side, du vil udgive.
  2. Klik på rullemenuen Handlinger, og vælg derefter Gør valgte sider synlige.
  3. Valgfrit: Hvis du vil have vist en udgivet side i navigationen til din webshop, skal du tilføje et link til den i en menu.

Annuller udgivelse af flere sider samtidigt

1. Markér feltet ud for hver ide, som du vil annullere udgivelse til webshoppen for.
  2. Klik på rullemenuen Handlinger, og vælg derefter Skjul valgte sider.
  3. Fjern links til de sider, der ikke er udgivet, i navigationen i din webshop.