Tilføj filtrering i butikslayouts

Butikslayoutets filtre giver dig mulighed for at opsætte produktfiltrering på dine søge- og kollektionssider. Når du aktiverer filtrering, kan kunderne filtrere dine produkter efter tilgængelighed, produkttype, farve eller andre muligheder for at finde de produkter, de er mest interesseret i.

Shopify Search & Discovery-appen

Tilpas filtrene i din butik med appen Shopify Search & Discovery. Appen giver dig også mulighed for at tilpasse søgeresultater og produktanbefalinger, så du får større kontrol over, hvordan dine kunder finder dine produkter. Se, hvordan du tilpasser filtre med appen.

Kontrollér, om dit tema understøtter filtrering

Hvis du vil bruge filtre, skal du have installeret et Online Store 2.0-tema.

Du kan finde ud af, om dit tema understøtter filtrering ved at gå til Webshop > Navigation i din Shopify-administrator. Hvis dit tema ikke understøtter filtrering, vises der en besked i afsnittet Kollektions- og søgefiltre. Du kan stadig oprette filtre for din butik, men de vises ikke i din webshop, medmindre dit tema understøtter funktionen.

Vis filtre

Temaer, der understøtter filtrering, indeholder en indstilling, der giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere filtrering for din webshop.

For temaer, der er udviklet af Shopify, findes denne indstilling i afsnittet Produktgitterkollektionssiderne og i afsnittet Søgeresultaterpå siden Søg.

Når kunden har valgt en filtermulighed, opdateres den resulterende liste over filtrerede produkter automatisk, så den viser produkter, der matcher kundens kriterier.

Et billede af en butiksfacade på nettet, som viser filtreringsmulighederne under overskriften “Produkter”. De viste filtreringsmuligheder er tilgængelighed, pris, produkttype og brand.