Føj et Tilbage til butikken-link til din indkøbskurv

Du kan føje et Tilbage til butikken-link til din side med indkøbskurven, så dine kunder hurtigt kan gå tilbage produktvisningen, når de har lagt en vare i indkøbskurven. Du kan vælge at tilføje et link, der fører kunderne tilbage til din katalogside, tilbage til startsiden eller tilbage til den sidste kollektionsside, som de kiggede på.

Tilbage til butikken

Føj et “Tilbage til butikken”-link til siden med indkøbskurv

Tilføj knaptypografi (valgfrit)

Hvis du bruger et gratis Shopify-tema, kan du anvende typografi på linket Tilbage til butikken, så linket kommer til at ligne en knap. Hvis du føjer en klasseattribut til dit knaplink, kan du få knappen til at matche typografien for de andre knapper i dit tema. Alle gratis Shopify-temaer bruger det samme klassenavn til de primære knaptypografier, og de fleste bruger det samme klassenavn til sekundære knaptypografier.

Sådan anvender du primær knaptypografi på dit Tilbage til butikken-link:

Tilføj attributten class="btn" på den kodelinje, som du indsatte i linket Tilbage til butikken. Din kode bør se således ud:

<a href="/collections/all" title="Continue shopping" class="btn">
  Continue shopping
</a>

Sådan anvender du sekundær knaptypografi på dit Tilbage til butikken-link:

Hvis du bruger et andet gratis tema end Supply, skal du tilføje attributten class="btn--secondary" på den kodelinje, som du indsatte for at tilføje et Tilbage til butikken-link. Din kode bør se således ud:

<a href="/collections/all" title="Continue shopping" class="btn--secondary">
  Continue shopping
</a>

Hvis du bruger Supply, skal du tilføje attributten class="btn-secondary" på den kodelinje, som du indsatte for at tilføje et Tilbage til butikken-link. Din kode bør se sådan ud:

<a href="/collections/all" title="Continue shopping" class="btn-secondary">
  Continue shopping
</a>