Vælg, hvilke betalingsikoner der skal vises

Alle gratis Shopify-temaer giver mulighed for at vise betalingsikoner i din sidefod. Ikonerne, der vises, afgøres af din butiks betalingsindstillinger, og de kan aktiveres i din temaeditor. Hvis du vil tilføje eller fjerne betalingsikoner uden at ændre dine betalingsindstillinger, kan du gøre dette ved at redigere din temakode.

Ikoner for kreditkort i sidefoden

Aktivér betalingsikoner i sidefoden

Det første trin i tilpasningsprocessen er at aktivere betalingsikonerne i sidefoden:

1. Gå til temaeditoren.

2. Klik på Sidefod.

3. Markér afkrydsningsfeltet Vis betalingsikoner.

4. Klik på Gem.

Rediger koden for dine betalingsikoner

I dette trin vil du ændre den måde, som betalingsikonerne tildeles til sidefoden på. Dit tema viser som standard de ikoner, der er knyttet til den betalingsgateway, du har aktiveret i afsnittet betalingsindstillinger i administratoren. Med denne tilpasning kan du manuelt tilføje eller fjerne de betalingsikoner, du vil vise.

Sådan redigerer du koden for dine betalingsikoner:

1. Klik på footer.liquid i mappen Afsnit. Hvis dit tema ikke indeholder denne fil, skal du klikke på theme.liquid i mappen Layout.

2. Find følgende kode i filen:

liquid {% for type in shop.enabled_payment_types %}

Udskift den med:

liquid {% assign enabled_payment_types = 'visa,master,american_express,paypal' | remove: ' ' | split: ',' %} {% for type in enabled_payment_types %}

3. Den kode, som du lige har indsat, indeholder en liste over betalingsudbydere adskilt af kommaer: visa,master,american_express,paypal. De betalingsudbydere, som du inkluderer på denne liste, afgør, hvilke betalingsikoner der vises i din webshop. Du kan redigere liste over betalingsudbydere efter dine behov.

De værdier, som du kan bruge, er angivet herunder:

- afterpay - american_express - apple_pay - bitcoin - dankort - diners_club - discover - dogecoin - dwolla - forbrugsforeningen - google_pay - ideal - jcb - klarna - klarna-pay-later - litecoin - maestro - master - paypal - shopify_pay - sofort - visa

1. Klik på Gem.