Tilføj et bekendtgørelsesbanner

Du kan føje et banner til dit website, som fortæller dine kunder om vigtige oplysninger om din virksomhed.

Du kan tilføje et banner for at fremhæve følgende oplysninger:

• eventuelle forsinkelser af levering eller områder, der ikke accepterer internationale forsendelser
  • alle opdaterede eller nye sider med politikker
  • alle kampagner, der tilbydes på nuværende tidspunkt såsom nye gavekort

Nogle temaer har indbyggede bannerfunktioner, mens andre kræver, at du skal downloade en app for at få et banner.

Se, om dit tema har en bannerfunktion

Brug følgende metoder til at se, om dit tema har en bannerfunktion:

• Gå til Webshop > Temaer, og klik derefter på Tilpas. Søg efter noget såsom "Meddelelseslinje" eller "Indstillinger for banner" i afsnittet Sidehoved.
  • Læs dit temas dokumentation. Hvis du bruger et tema, der understøttes af Shopify, skal du se Temaer fra Shopify.
  • Kontakt udvikleren af dit tema. Kontakt Shopifys support til temaer, hvis du bruger et tema, der understøttes af Shopify.

Hvis dit tema har en indbygget bannerfunktion, skal du følge dit temas dokumentation for at føje et banner til dit website. Hvis du bruger et tema, der understøttes af Shopify, skal du se Temaer fra Shopify.

Hvis dit tema ikke har en bannerfunktion eller den indbyggede funktion ikke har de ønskede indstillinger, kan du downloade en bannerapp.

Download en bannerapp

1. Gå til Shopify App Store.
  2. Søg efter en app ved hjælp af banner message eller announcement bar.
  3. Når du har fundet en app, som du vil bruge, skal du gå til siden med appsiden og klikke på Tilføj app.

Følg appens vejledning til installation samt eventuel dokumentation fra appens udviklere for at føje banneret til din butik.