Fremhæv en undergruppe af kollektioner på en side

Du kan fremhæve en undergruppe af kollektioner på en tilpasset side ved at redigere din temakode. Denne vejledning viser dig, hvordan du kan oprette en ny sideskabelon og fremhæve kollektioner ved hjælp af en menu.

eksempel på undergruppe af kollektioner

Alle Shopify-butik har en side med kollektionslister på webadressen www.mystore.com/collections, som viser alle de kollektioner, som findes i butikken. Som et alternativ til denne vejledning, kan du redigere din side med kollektionslister, så den kun viser et udpluk af dine kollektioner.

Opret din nye sideskabelon

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Find det tema, du vil redigere, og klik derefter på knappen ... > Rediger kode.
  3. Klik på Tilføj en ny skabelon i mappen Skabeloner.

4. Opret en ny skabelon til en side kaldet list-collections.

1. Slet den eksisterende kode i din nye page.list-collections-fil. Find din temakode nedenfor, og kopiér og indsæt koden i din page.list-collections-fil.
  2. Klik på Gem.

Vælg dit tema

Koden for denne tilpasning varierer afhængigt af dit tema. Klik på knappen for dit tema, før du kopierer og indsætter den i din page.list-collections-fil.

Opret en side, du kan fremhæve dine kollektioner på

1. Gå til Webshop > Sider i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilføj side.
  3. Angiv en Titel i det angivne tekstfelt i sideeditoren. Du skal bruge den samme titel til den menu, som du opretter i de kommende trin.
  4. Tildel din nye skabelon til siden ved at vælge List-collections i rullemenuen Temaskabelon i afsnittet Webshop.

5. Klik på Gem.

Bemærk: Selv hvis din nye side er synlig, vises den ikke automatisk i navigationen i din webshop. Du skal tilføje et link til den i en menu.

Opret den menu, der styrer, hvilke kollektioner der vises

1. Gå til Webshop > Navigation i Shopify-administrator.
  2. Klik på knappen Tilføj menu.
  3. Giv din menu samme Titel som den titel, du gav siden, hvor du skal fremhæve dine kollektioner. Hvis du f.eks. oprettede siden med titlen Living Room, skal du give din menu titlen Living Room.
  4. Tilføj links til din menu for alle de kollektioner, du vil fremhæve, ved at klikke på Tilføj menupunkt. Vælg kollektioner i din butik ved at klikke på KollektionerLink til dine kollektioner på denne måde i stedet for at føje en webadresse til tekstfeltet.
  5. Klik på menuen Gem.