Deaktiver indkøbskurven

Du kan skjule knapperne Læg i indkøbskurv i dit butikslayout og vise dem igen på et senere tidspunkt.

Bemærk: Denne tilpasningsproces er ikke kompatibel med dynamiske betalingsknapper. Hvis dit tema understøtter dynamisk betaling, kan du forhindre, at knapperne vises ved at følge trinnene til at skjule dynamiske betalingsknapper på produktsider.

Temaer med og uden sektioner

Bemærk! Trinene i denne vejledning er forskellige, afhængigt af om du bruger tema med afsnit eller uden afsnit. Et tema med afsnit er et nyere tema, hvor du kan arrangere layoutet på din butiks sider ved at trække og slippe elementer.

Du kan finde ud af, om dit tema understøtter sektioner, ved at gå til temaets side Rediger kode. Hvis der er filer i mappen Sektioner, bruger du et tema med sektioner. Temaer uden sektioner blev udgivet før oktober 2016 og har ikke filer i mappen Sektioner.

Hvis du bruger et tema med afsnit, skal du klikke på knappen Temaer med afsnit og følge instruktionerne. Hvis du bruger et ældre tema uden afsnit, skal du klikke på knappen Temaer uden afsnit og følge instruktionerne.