Erstat “Læg i indkøbskurv” med et kontaktlink

Du kan erstatte knappen Læg i indkøbskurv med et maillink eller en kontaktformular. Dette kan f.eks. være, hvis du vil erstatte knappen Læg i indkøbskurv for produkter, der ikke er til salg i øjeblikket, eller for produkter, der fremstilles ved bestilling.

Temaer med og uden sektioner

Bemærk: Trinnene i denne vejledning er forskellige, afhængigt af om du bruger et tema med sektioner eller uden sektioner. Med et tema med sektioner kan du trække og slippe for at arrangere startsidens layout – det kan du ikke med et tema uden sektioner.

Du kan finde ud af, om dit tema understøtter sektioner, ved at gå til temaets side Rediger kode. Hvis der er filer i mappen Sektioner, bruger du et tema med sektioner. Temaer uden sektioner blev udgivet før oktober 2016 og har ikke filer i mappen Sektioner.

Hvis du bruger et tema med afsnit, skal du klikke på knappen Temaer med afsnit og følge instruktionerne. Hvis du bruger et ældre tema uden afsnit, skal du klikke på knappen Temaer uden afsnit og følge instruktionerne.