Forbedringer af temaeditoren

Vi har opdateret temaeditoren, så den er hurtigere og mere brugervenlig, men de fleste ting er de samme som før. Den opdaterede temaeditor bliver tilgængelig for de fleste butikker fra den 17. september 2020, men det er ikke alle butikker, der modtager opdateringen med det samme. Du skal ikke foretage dig noget for at få adgang. Når din butik har adgang til den opdaterede temaeditor, kan du se forbedringerne, som er angivet nedenfor.

Adgang til indstillinger for afsnit og tema

Sådan fjerner du dynamiske afsnit

Sådan fortrydes og annulleres fortryd

Knapperne Fortryd og Annuller fortryd er nu tilgængelige fra den øverste linje i temaeditoren.

Knapperne Fortryd og Annuller fortryd i den øverste linje af temaeditoren.

Sådan ser du dokumentation, får support og kontrollerer din temaversion

Links til dit temas dokumentation og supportoplysninger er blevet flyttet til menuen Temahandlinger. Du kan også kontrollere temaversionen og oplysninger om udvikleren i denne menu. Du kan få adgang til menuen Temahandlinger fra sidebjælken i temaeditoren.

Sådan forlader du editoren

Du kan nu vende tilbage til Shopify-administratoren ved hjælp af knappen Afslut. Denne knap fungerer på samme måde som den tidligere knap "tilbage til administrator" (lilla).

Klik på knappen Afslut for at vende tilbage til din Shopify-administrator.