Temaindstillinger

Du kan bruge temaindstillingerne til at foretage ændringer i din webshops indstillinger for typografi, farver, links til sociale medier og betaling.

Temaafsnit giver dig mulighed for at justere temaindstillinger fra temaeditoren. Når du foretager ændringer i dine temaindstillinger, gælder ændringerne for hele din webshop.

Skift temastil

En temastil er en samling indstillinger, som temadesigneren har valgt, og som du kan anvende i din butik for at give den et flot udseende og god funktionalitet. Alle temaer har en temastil, som anvendes som standard. Når du tilpasser et tema, erstatter du indstillingerne for temastil med dine egne. Hvis du anvender en temastil på dit tema, ændres dine nuværende indstillinger, f.eks. farver og typografi.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Temaindstillinger > Temastil.

2. Klik på en temastil. Hvis dit tema indeholder mere end én temastil, vises de i en kolonne.

3. Klik på Skift stil.