Tilpasninger for Boundless

Alle betalte Shopify-konti får 60 minutters gratis designtid hos Shopify Support. Denne designtid kan bruges til at føje specifikke funktioner til et tema, som kan hjælpe din butik med at føre til salg.

Shopify Support kan foretage følgende tilpasninger af Boundless. Gennemgå beskrivelsen af alle understøttede tilpasninger for at afgøre, hvilke der kan være en hjælp for din virksomhed.

Vis altid kollektionstitler

Designtid: 15 minutter

På større skærme vises kollektionstitler som standard, når en kunde holder sin markør over kollektionskortet.

Denne tilpasning viser kollektionstitlerne på alle tidspunkter – uden hensyn til skærmens størrelse. Markøreffekten fjernes.

Du bør undgå denne tilpasning i butikker, hvor billeder og branding tager sig bedst ud, når de vises som et uredigeret galleri, hvis de vises på større skærme.

Vis altid produkttitler og -priser på kollektioner

Designtid: 15 minutter

På kollektionssider på større skærme vises produkttitel og -pris som standard kun, når en kunde holder sin markør over produktkortet.

Denne tilpasning flytter titlen og prisen hen under det udvalgte billede. Markøreffekten fjernes også.

Du bør undgå denne tilpasning i butikker, hvor billeder og branding tager sig bedst ud, når de vises som et uredigeret galleri, hvis de vises på større skærme.

Tilføj ikon for kundekonto

Designtid: 15 minutter

Der vises som standard et link til kundekontoen i bunden af sidebjælkens menu.

Denne tilpasning føjer et kontoikon til sidehovedet, som sender kunderne til deres kontoside eller loginsiden afhængigt af, om de allerede er logget ind.

Denne tilpasning fungerer godt for butikker med loyalitetsprogrammer. Den fungerer også godt for butikker, hvor kundekonti bruges i et bredt omfang eller tilskyndes, så kunderne nemmere kan få adgang til deres kontooplysninger.

Slå rullemenuen til/fra, når der klikkes på et menupunkt på øverste niveau

Designtid: 15 minutter

Rullemenuer slås som standard kun til/fra, når der klikkes på plus +-tegnet ud for det overordnede menupunkt.

Denne tilpasning slår rullemenuen til/fra, når der klikkes på det overordnede link eller plus-tegnet.

Denne tilpasning fungerer godt, hvis du vil angive et større område, hvor kunderne kan klikke for at åbne menuerne, eller hvis butikken ikke har menupunkter på øverste niveau med vigtige links.

Du bør undgå denne tilpasning i butikker, der er designet til at bruge links til sidenavigation på øverste niveau.

Flyt logo og navigation til over diasshowet

Designtid: 30 minutter

Diasshowet vises som standard bag sidehovedets indhold, herunder logoet, navigationen og meddelelseslinjen.

Denne tilpasning flytter indholdet i sidehovedet over diasshowet.

Denne tilpasning fungerer godt for butikker med links og oplysninger i sidehovedet, som skal fremstå tydeligere for kunderne.

Reducer størrelsen på billeder på produktsider

Designtid: 15 minutter

Nogle produktbilleder kan som standard fylde hele skærmen på produktsider. Dette medfører, at kunderne skal rulle for at finde de vigtigste oplysninger på siden, f.eks. variantvælgeren eller knappen Læg i indkøbskurv.

Denne tilpasning reducerer størrelsen på produktbilleder med 50 %, så indholdet på produktsiden bliver tilgængeligt, uden at brugerne skal rulle.

Denne tilpasning fungerer godt for butikker, der foretrækker at lægge vægt på produktoplysninger frem for produktbilleder.

Du bør undgå denne tilpasning i butikker med prominente produktbilleder, der tager sig bedst ud med mange detaljer.