Temaindstillinger for Debut

Du kan bruge temaindstillinger til at tilpasse farver og typografi i din webshop. Du kan også oprette links til dine sociale mediekonti, redigere indstillinger for din indkøbskurv og tilføje et favoritikon.

Farver

Du kan vælge farverne til de forskellige dele af din webshop.

Tilpas dine farveindstillinger

1. Klik på Temaindstillinger.
  2. Klik på Farver.
  3. Du kan åbne farvevælgeren ved at klikke på farveprøven ud for den farvetype (indhold), du vil ændre. Området Valgt for nyligt viser de farver, som du for nyligt har valgt til dit tema. Området Aktuelt i brug viser de farver, som du bruger i andre dele af dit tema.

Hvis du vil angive en specifik heximal farvekode, skal du klikke på tekstfeltet for at angive farven.

Hvis du vil angive farven til gennemsigtig, skal du slette heximalkodens værdi fra tekstfeltet.

4. Klik på Gem.

Typografi

Du kan indstille skrifttypestil og størrelse på teksten i din webshop. Du kan vælge en systemskrifttype eller en tilpasset skrifttype.

Det anbefales, at du bruger systemskrifttyper i din butik. Hvis du bruger systemskrifttyper, behøver du ikke at downloade nye skrifttyper til din kundes computer. Det er en fordel, da det ellers kan påvirke indlæsningshastigheden for butikken negativt. De skrifttype, der vises på din kundes computer, afhænger kundens operativsystem. Få mere at vide om systemskrifttyper.

Tilpas dine typografiindstillinger

1. Klik på Temaindstillinger.

2. Klik på Typografi.

3. Klik på Skift for at bruge skrifttypevælgeren for hver teksttype.

4. Udforsk skrifttyper ved hjælp af søgefeltet, eller ved at klikke på Indlæs flere.

Du kan se alle de tilgængelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

5. Klik på navnet på den skrifttype, du vil bruge.

6. Hvis du vil ændre skrifttypen, skal du klikke på navnet på den aktuelle typografi. Vælg derefter den nye skrifttype i rullemenuen.

7. Klik på Vælg.

8. Klik på Gem.

Søg

Debut indeholder prædiktiv søgning, som viser produktforslag, når kunderne begynder at skrive i søgefeltet. Produktforslag kan hjælpe kunderne med at udtrykke og afgrænse deres søgeforespørgsler og give dem mulighed for at udforske webshoppen på nye måder. De giver desuden kunderne mulighed for hurtigt at gennemse matches, uden at de behøver at forlade den aktuelle side for at se en separat liste med søgeresultater.

Du kan tilpasse følgende indstillinger for søgninger:

• Aktivér produktforslag – Aktivér eller deaktiver produktforslag.
  • Vis leverandør – Vis eller skjul leverandører i produktforslag.
  • Vis pris – Vis eller skjul priser i produktforslag.

Skift indstillingerne for prædiktiv søgning

1. Klik på Temaindstillinger.
  2. Klik på Søg
  3. Brug indstillingerne til at tilpasse butikkens søgeadfærd.
  4. Klik på Gem.

Se Prædiktiv søgning for at få mere at vide om, hvordan produktforslag fungerer..

Sociale medier

Du kan tilføje knapper til deling på sociale medier for dine produkter og blogopslag og links til konti på sociale medier. Links til dine konti på sociale medier vises i sidefoden for din webshop.

Tilpas dine indstillinger for sociale medier

1. Klik på Temaindstillinger.

2. Klik på Sociale medier.

Hvis du vil uploade et billede til deling på sociale medier, skal du klikke på Vælg billede eller Udforsk gratis billeder i området Billede til deling på sociale medier.

1. Markér en eller alle af følgende valgmuligheder, hvis du vil føje knapper til deling på sociale medier til dine produkter og blogopslag:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Pin på Pinterest (ikke tilgængeligt til deling af blogopslag)

1. Hvis du vil tilføje links til dine konti på sociale medier, skal du angive disse links til dine konti i felterne, der er angivet under Konti. Angiv komplette links som f.eks. https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

2. Klik på Gem.

Bemærk: Hvis du vil have vist knapper til deling på sociale medier på produktsider og i blogopslag, skal du også aktivere knapperne i afsnittene for disse sider.

Favoritikon

Du kan tilføje et favoritikon, eller et "favicon", som kan hjælpe med at brande din webshop. Et favoritikon vises på følgende steder:

• din webbrowserfane
  • din webbrowsers historik
  • ikoner på dit skrivebord
  • ved siden af navnet på din webshop, når den er bogmærket

Få mere at vide om favoritikoner.

Tilpas dit favoritikon

1. Klik på Temaindstillinger.
  2. Klik på Favoritikon.
  3. Klik på Vælg billede i området Billede for favoritikon, og gør derefter et af følgende: - Klik på fanen Bibliotek for at vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator.

• Klik på fanen Bibliotek og derefter på Upload, hvis du vil vælge et billede på din lokale computer.
  4. Føj alternativ tekst til billedet for dit favoritikon:

1. Klik på Rediger.
    2. Indtast en kort beskrivelse af billedet i vinduet Rediger billede.
    3. Klik på Gem.
  5. Klik på Gem.

Meddelelse om læg i indkøbskurven

Du kan vise en meddelelse med et link til siden med indkøbskurven, hvor kunder kan lægge varer i deres indkøbskurv.

Et pop op-vindue i øverste højre hjørne af en produktside viser, hvilken vare, der lige blev lagt i kurven.

Hvis denne meddelelse deaktiveres, sendes kunderne direkte til siden med indkøbskurv, når de har lagt en vare i indkøbskurven.

Aktivér Meddelelse om læg i indkøbskurven

1. Klik på Temaindstillinger.
  2. Klik på Meddelelse om læg i indkøbskurven.
  3. Vælg, om du vil aktivere indstillingen Vis meddelelse, når varen lægges i indkøbskurven.
  4. Klik på Gem.

Betaling

Dette afsnit giver dig mulighed for at tilpasse din butiks betalingsproces. Få mere at vide om din butiks betalingsside under Shopify-betaling.

Temastil

Mange temaer indeholder mere end én stil. Temaets standardindstillinger styres af temastilene. Når du nulstiller temaets stil, vil eventuelle ændringer af temaindstillingerne gå tabt. Du mister ikke indhold såsom tekst og billeder.

Du kan se eksempler på alternative stilarter for Debut i Shopifys temabutik.

1. Klik på Temaindstillinger.

2. Klik på Temastil.

3. Vælg den temastil, du vil bruge.

4. Klik på Skift stil.