Tilpasninger for Express

Alle betalte Shopify-konti får 60 minutters gratis designtid hos Shopify Support. Denne designtid kan bruges til at føje specifikke funktioner til et tema, som kan hjælpe din butik med at føre til salg.

Shopify Support kan foretage følgende tilpasninger af Express. Gennemgå beskrivelsen af alle understøttede tilpasninger for at afgøre, hvilke der kan være en hjælp for din virksomhed.

Tilføj hovednavigationsmenu

Designtid: 15 minutter

De tidligere versioner af Express-temaet har som standard ikke haft en hovedmenu i sidehovedet.

Denne tilpasning føjer en hovedmenu til sidehovedet. Kunderne kan swipe til venstre eller højre i menuen ved hjælp af deres mobiltelefoner for at se alle linkene i menuen.

Denne tilpasning fungerer godt for butikker med vigtige sider, der kræver links fra startsiden.

Skjul udsolgte varianter

Designtid: 15 minutter

Udsolgte varianter vises som standard stadig i rullemenuerne med valgmuligheder.

Denne funktion fjerner udsolgte varianter fra rullemenuen med valgmuligheder, så de ikke længere er synlige og ikke kan vælges.

Denne tilpasning fungerer godt for butikker, der regelmæssigt har ikke-tilgængelige varianter.

Du bør undgå denne tilpasning i butikker med roterende lagerbeholdning. Hvis du viser udsolgte varianter, kan dine kunder se alle de potentielle købsmuligheder og vende tilbage for at afslutte deres køb, når varianten er tilgængelig.