Tilpasninger for Minimal

Alle betalte Shopify-konti får 60 minutters gratis designtid hos Shopify Support. Denne designtid kan bruges til at føje specifikke funktioner til et tema, som kan hjælpe din butik med at føre til salg.

Shopify Support kan foretage følgende tilpasninger af Minimal. Gennemgå beskrivelsen af alle understøttede tilpasninger for at afgøre, hvilke der kan være en hjælp for din virksomhed.

Føj karruselskyder til miniaturebilleder for produkter

Designtid: 30 minutter

Alle produktbilleder vises som standard på produktsiden.

Denne tilpasning tilføjer en miniatureskyder, som giver brugerne mulighed for at rulle gennem miniaturebilleder i grupper, i stedet for at siden viser dem alle på én gang.

Denne tilpasning fungerer godt for butikker med mange billeder, der har en lignende opsætning.

Du bør undgå denne tilpasning i butikker med få produktbilleder. Den bør også undgås i butikker, hvor variantbillederne viser yderligere produktoplysninger, f.eks. alternative vinkler på et produkt.

Føj besparelse og procentdel til produktsider

Designtid: 30 minutter

Når produkter har en sammenligningspris, der er højere end prisen for at indikere, at de er på udsalg, vises udsalgsprisen som standard for dine kunder. Dette gøres ved at vise prisen og sammenligningsprisen ved siden af hinanden på produktkortet.

Denne tilpasning tilføjer det beløb og den procentdel, som der spares for den valgte variant, til produktkortet. Besparelserne vises kun, hvis sammenligningsprisen overstiger udsalgsprisen.

Denne tilpasning fungerer godt for shopejere, der gerne vil fremhæve de præcise rabatter, som kunderne får, når varianten er på udsalg.

Gør hele diasshowet klikbart

Designtid: 15 minutter

Kunderne skal som standard klikke på knappen i et diasshow for at blive sendt til det angivne link.

Denne tilpasning giver kunderne mulighed for at klikke hvor som helst i afsnittet med diasshowet for at komme til knaplinket. Knappen fjernes fra afsnittet med diasshowet.

Du bør undgå denne tilpasning i butikker, hvor knappen med opfordring til handling linker til vigtige oplysninger, så kunderne nemmere kan identificere dér, hvor de skal klikke.

Kræv, at kunderne udfylder feltet med bemærkninger til indkøbskurv

Designtid: 15 minutter

Feltet Bemærkninger til indkøbskurv er som standard et valgfrit felt for kunderne.

Denne tilpasning gør feltet Bemærkninger til indkøbskurv til et obligatorisk felt, når en kunde vil gå til betaling.

Du bør undgå denne tilpasning i butikker, der ikke har brug for, at kunderne angiver yderligere oplysninger om deres ordrer ved hjælp af bemærkninger, så kunderne ikke bliver unødigt begrænsede i at gennemføre deres køb.