Temaindstillinger for Minimal

Du kan bruge temaindstillinger til at tilpasse farver og typografi i din webshop. Du kan også oprette links til dine sociale mediekonti, redigere indstillinger for din indkøbskurv og tilføje et favoritikon.

Layout

Med Minimal kan du ændre maksimumbredden på din butik fra 1030 px til et bredt layout på 1340 px. Et bredere layout gør det muligt at vise dine billeder i en større version, men det strækker også din tekst.

Brug et bredere layout, hvis du vil fokusere på grafik i stedet for tekst.

Aktivér det brede layout

1. Klik på Temaindstillinger.
  2. Klik på Layout.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Aktivér bredt layout.
  4. Klik på Gem.

Farver

Du kan vælge farverne til de forskellige dele af din webshop.

Tilpas dine farveindstillinger

1. Klik på Temaindstillinger.
  2. Klik på Farver.
  3. Du kan åbne farvevælgeren ved at klikke på farveprøven ud for den farvetype (indhold), du vil ændre. Området Valgt for nyligt viser de farver, som du for nyligt har valgt til dit tema. Området Aktuelt i brug viser de farver, som du bruger i andre dele af dit tema.

Hvis du vil angive en specifik heximal farvekode, skal du klikke på tekstfeltet for at angive farven.

Hvis du vil angive farven til gennemsigtig, skal du slette heximalkodens værdi fra tekstfeltet.

4. Klik på Gem.

Typografi

Du kan indstille skrifttypestil og størrelse på teksten i din webshop. Du kan vælge en systemskrifttype eller en tilpasset skrifttype.

Det anbefales, at du bruger systemskrifttyper i din butik. Hvis du bruger systemskrifttyper, behøver du ikke at downloade nye skrifttyper til din kundes computer. Det er en fordel, da det ellers kan påvirke indlæsningshastigheden for butikken negativt. De skrifttype, der vises på din kundes computer, afhænger kundens operativsystem. Få mere at vide om systemskrifttyper.

Tilpas dine typografiindstillinger

1. Klik på Temaindstillinger.

2. Klik på Typografi.

3. Klik på Skift for at bruge skrifttypevælgeren for hver teksttype.

4. Udforsk skrifttyper ved hjælp af søgefeltet, eller ved at klikke på Indlæs flere.

Du kan se alle de tilgængelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

5. Klik på navnet på den skrifttype, du vil bruge.

6. Hvis du vil ændre skrifttypen, skal du klikke på navnet på den aktuelle typografi. Vælg derefter den nye skrifttype i rullemenuen.

7. Klik på Vælg.

8. Klik på Gem.

Favoritikon

Du kan tilføje et favoritikon, eller et "favicon", som kan hjælpe med at brande din webshop. Et favoritikon vises på følgende steder:

• din webbrowserfane
  • din webbrowsers historik
  • ikoner på dit skrivebord
  • ved siden af navnet på din webshop, når den er bogmærket

Få mere at vide om favoritikoner.

Tilpas dit favoritikon

1. Klik på Temaindstillinger.
  2. Klik på Favoritikon.
  3. Klik på Vælg billede i området Billede for favoritikon, og gør derefter et af følgende: - Klik på fanen Bibliotek for at vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator.

• Klik på fanen Bibliotek og derefter på Upload, hvis du vil vælge et billede på din lokale computer.
  4. Føj alternativ tekst til billedet for dit favoritikon:

1. Klik på Rediger.
    2. Indtast en kort beskrivelse af billedet i vinduet Rediger billede.
    3. Klik på Gem.
  5. Klik på Gem.

Sociale medier

Du kan tilføje knapper til deling på sociale medier for dine produkter og blogopslag og links til konti på sociale medier. Du kan også tilføje ikoner for sociale medier som et afsnit i sidefoden.

Tilpas dine indstillinger for sociale medier

1. Klik på Temaindstillinger.

2. Klik på Sociale medier.

3. Markér en eller alle af følgende valgmuligheder, hvis du vil føje knapper til deling på sociale medier til dine produkter og blogopslag:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Pin på Pinterest (ikke tilgængeligt til deling af blogopslag)

1. Hvis du vil tilføje links til dine konti på sociale medier, skal du angive disse links til dine konti i felterne, der er angivet under Konti. Angiv komplette links som f.eks. https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

1. Vælg Fuld branding eller Kun logo fra menuen Knaptypografi, hvis du vil ændre typografien for dine delingsknapper.
  2. Klik på Gem.

Bemærk: Hvis du vil have vist knapper til deling på sociale medier på produktsider og i blogopslag, skal du også aktivere knapperne i afsnittene for disse sider.

Betaling

Dette afsnit giver dig mulighed for at tilpasse din butiks betalingsproces. Få mere at vide om din butiks betalingsside under Shopify-betaling.

Temastil

Mange temaer indeholder mere end én stil. Temaets standardindstillinger styres af temastilene. Når du nulstiller temaets stil, vil eventuelle ændringer af temaindstillingerne gå tabt. Du mister ikke indhold såsom tekst og billeder.

Du kan se eksempler på alternative stilarter for Minimal i Shopifys temabutik.

1. Klik på Temaindstillinger.

2. Klik på Temastil.

3. Vælg den temastil, du vil bruge.

4. Klik på Skift stil.