Tilpasninger for Narrative

Alle betalte Shopify-konti får 60 minutters gratis designtid hos Shopify Support. Denne designtid kan bruges til at føje specifikke funktioner til et tema, som kan hjælpe din butik med at føre til salg.

Shopify Support kan foretage følgende tilpasninger af Narrative. Gennemgå beskrivelsen af alle understøttede tilpasninger for at afgøre, hvilke der kan være en hjælp for din virksomhed.

Tilføj et søgeikon

Designtid: 30 minutter

Narrative har som standard ikke et søgeikon i sidehovedet.

Denne tilpasning føjer et søgeikon til sidehovedet, som kan klikkes på for at vise en søgeformular. Hvis du viser søgeikonet et mere fremtrædende sted, kan dine kunder nemmere finde og bruge søgefunktionen.

Dette er godt for butikker med mange produkter eller sider, hvor kunder muligvis ønsker at anvende en specifik søgning.

Skift til et fastgjort sidehoved

Designtid: 15 minutter

Sidehovedet forsvinder som standard, når en kunde ruller ned ad en side.

Denne tilpasning opretter et fastgjort sidehoved. Det betyder, at sidehovedet forbliver i toppen af siden, når kunden ruller ned. Dette sikrer, at sidehovedets indhold, f.eks. søgefeltet, indkøbskurven og hovedmenuen, altid er tilgængeligt, uanset hvor kunden befinder sig på siden.

Denne tilpasning fungerer godt for butikker, hvor indholdet i sidehovedet skal være synligt hele siden. Den fungerer også godt for butikker med sider, der kræver meget rulning.

Juster den automatiske afspilning af diasshow

Designtid: 15 minutter

Diasshowet flytter som standard ikke automatisk til næste dias.

Denne tilpasning tilføjer en indstilling, som giver dine dias mulighed for automatisk at skifte efter et bestemt tidsinterval. Du kan ændre tidsintervallet i dine temaindstillinger.

Denne tilpasning fungerer godt for butikker, der har mange dias med vigtige oplysninger, som kunderne kan overse, hvis de ikke klikker gennem alle sider.