Online Store 2.0-temaer

Et tema styrer webshoppens udseende, funktioner og stil. Forskellige temaer har forskellig stil og layout, og de giver dine kunder forskellige oplevelser. Hvis du f.eks. sælger spa-produkter, vil du formentlig gerne have, at din webshop virker afslappet og luksuriøs. Hvis du sælger elektronik, vil du formentlig gerne have, at din webshop ser energisk og elegant ud.

Online Store 2.0-temaer tilbyder følgende ekstra funktioner:

• Afsnit på alle sider – Tilpas indholdet på de fleste sider i din webshop. Tilføj, omarranger eller flyt afsnit og blokke for at skabe unikke sidelayouts.
  • Forbedret appsupport – Installer eller rediger apps uden at behandle kode. Tilføj appfunktionalitet hvor som helst i temaet ved hjælp af appblokke og appindlejringer. Du kan gennemse samlingen af Online Store 2.0-apps for at finde apps, der nemt kan integreres med din webshop.
  • Bedre indhold ved hjælp af dynamiske kilder – Føj dynamiske, specialiserede oplysninger til alle indstillinger i dit tema ved at knytte indstillingen til en dynamisk kilde. En dynamisk kilde kan være en attribut for en ressource eller en værdi for et metafelt.
  • Kollektionsfiltrering – Giv kunder mulighed for at filtrere kollektioner i din butik efter tilgængelighed, pris og meget mere.

Du kan udforske gratis og betalte Online Store 2.0-temaer i Shopifys temabutik.

Du kan tilpasse dine temaindstillinger ved at bruge temaeditoren i din Shopify-administrator. Hvis dit tema ikke har en indstilling for en ændring, du ønsker at foretage, kan du redigere din temakode.

Når du foretager ændringer i dit tema eller skifter til et nyt tema, påvirker det ikke de øvrige dele af din konto. Du kan prøve forskellige temastile og -indstillinger uden at bekymre dig om resten af indholdet i din administrator.