Tilpasning af temaer

Når du har valgt et tema, der definerer din webshops grundlæggende udseende og funktionalitet, kan du tilpasse temaet, så det passer til dit unikke brand. Du kan bruge temaeditoren til at tilpasse dit temaindhold og dine temaindstillinger i Shopify-administratoren. Temaeditoren indeholder en forhåndsvisning af temaet og en sidebjælke eller sidemenu, du kan bruge til at foretage ændringer af dine temaindstillinger eller til at tilføje, fjerne, redigere og flytte indhold. Få mere at vide om, hvilke afsnit og indstillinger der er tilgængelige for dit tema under dit temas dokumentation.

Hvis dit tema ikke inkluderer indstillinger for de ændringer, du vil foretage, og du er fortrolig med HTML, CSS og Liquid, kan du redigere din temakode.

Inden du tilpasser dit tema

Inden du tilpasser dit tema, er det en god ide at udføre følgende opgaver:

• Dupliker dit tema for at oprette en sikkerhedskopi. Dette gør det nemt at afvise dine ændringer og starte igen, hvis du har brug for det.
  • Du skal være indforstået med, hvilket niveau af support der er til rådighed.
  • Lær om kravene og bedste fremgangsmåder til upload af billeder.