Temastruktur

Det overordnede layout for din webshop styres af dit tema. Dit tema bruger skabeloner til at angive, hvordan indholdet vises i din butik på specifikke sider eller sidetyper. En skabelon består af afsnit, som er sammensat af blokke. Afsnit og blokke er moduler, som du kan bruge til at tilpasse layoutet i din webshop.

Skabeloner tilpasses ved at tilføje, fjerne og omarrangere afsnit og blokkene i dem. Du kan have op til 25 afsnit pr. skabelon, og hvert afsnit kan indeholde op til 50 blokke. Det er ikke alle afsnit, der har individuelle blokke, der kan tilpasses.

Hvis du f.eks. laver unikke håndlavede varer, kan du muligvis oprette en produktskabelon, der ikke er til salg, som kan anvendes på alle de produkter, du allerede har solgt. Denne skabelon kan have to afsnit: Produktoplysninger og Relaterede produkter. Afsnittet med produktoplysninger har muligvis kun blokkene Titel og Beskrivelse, da du ikke ønsker at vise ting som antalsvælgere eller køb-knapper, hvis et produkt ikke kan købes.

Gemte skabeloner kan anvendes til nye eller eksisterende sider og produkter, der bruger temaeditoren eller din Shopify-administrator. Afsnit kan tilpasses og føjes til alle sider i din webshop med undtagelse af sider for gavekort og betalingsprocessen.

I dette afsnit