Sidetyper, der er tilgængelige i Dawn

Alle sider har sine egne standardafsnit og -indstillinger.

Produktsider

Produktsider har som standard et afsnit med Produktoplysninger og et afsnit med Produktanbefalinger.

Afsnittet Produktoplysninger indeholder følgende standardblokke:

• Tekst (standard viser vendor-attributten)
  • Titel
  • Tekst (standard viser product subtitle-attributten)
  • Pris
  • Variantvælger
  • Antalsvælger
  • Køb-knapper
  • Beskrivelse
  • Del

Du kan tilføje følgende blokke:

• Tekst
  • Tilpasset Liquid
  • Produktbedømmelser
  • Fane, der kan skjules
  • Pop-op

Afsnittet Produktoplysninger kan indeholde op til 16 blokke.

Indstillinger for afsnittet Produktoplysninger

Indstillingerne for afsnittet med produktoplysninger
Indstilling Beskrivelse
Aktivér fastgjorte produktoplysninger på store skærme Når du ruller ned ad en side, begynder kolonnen med produktoplysninger først at rulle, når der er rullet gennem alle billeder.
Skjul andre varianters medier, når der vælges en variant Når der vælges en variant, skjules billeder af andre varianter fra visningen. Billederne vises igen, når varianten fravælges.
Aktivér looping af videoer Får videoen til at afspille i en løkke, så videoen automatisk afspilles igen, når den er færdig.

Blokke med produktoplysninger

Du kan føje følgende blokke til afsnittet Produktoplysninger.

Tekstblok

Tekstblokken kan bruges til at vise statisk tekst eller variabel data ved hjælp af dynamiske kilder. Du kan f.eks. tilføje en tekst med en markedsføringsbesked som “Gratis levering over 100 USD”, der vises ens på alle produkter. Du kan også tilføje en dynamisk kilde, som f.eks. feltet Forhandler for produktet, som ændres afhængigt af det viste produkt.

Indstillingerne for tekstblokken i afsnittet med produktoplysninger
Indstilling Beskrivelse
Tekst Føjer oplysninger til produktside. Understøtter tekst eller dynamiske kilder.
Teksttypografi

Ændrer tekstens typografi:

• Brødtekst – Ændrer teksten til tekst i afsnitsstil.
  • Undertitel – Ændrer teksten til en undertiteltekst, som er en smule større end teksten i afsnitsstil.
  • Store bogstaver – Ændrer teksten, så den er mindre end tekst i afsnitsstil, og ændrer alle tegn til store bogstaver.

Titelblok

Denne blok viser produktets titel. Den har ingen justerbare indstillinger.

Prisblok

Denne blok viser produktets prisoplysninger såsom prisen og sammenligningsprisen. Den har ingen justerbare indstillinger.

Blok med variantvælger

Denne blok viser produktets eventuelle variantmuligheder.

Indstillingerne for blokken med variantvælger i afsnittet med produktoplysninger
Indstilling Beskrivelse
Type

Ændrer, hvordan varianter vises for kunderne:

• Knap – Viser varianter som klikbare knapper.
  • Rullemenu – Viser varianterne i en udvidelig rullemenu.

Blok med Køb-knapper

Denne blok viser knappen “Læg i indkøbskurv samt eventuelle oplysninger om afhentning i butik. Den kan også vise eventuelle dynamiske betalingsknapper.

Indstillingerne for blokken med køb-knapper i afsnittet med produktoplysninger
Indstilling Beskrivelse
Vis dynamiske betalingsknapper Viser alle dynamiske betalingsmuligheder, du har aktiveret i dine indstillinger for Betalinger.

Beskrivelsesblok

Denne blok viser produktets beskrivelse. Den har ingen justerbare indstillinger.

Blok for produktbedømmelser

Denne blok viser den gennemsnitlige produktbedømmelse med stjerner, og antallet af bedømmelser vises i parentes, f.eks.: ★★★★★ (8).

Hvis du vil vise produktbedømmelser, skal du have en app til produktanmeldelser, f.eks. Shopify Product Reviews samt definitioner for metafelter for reviews.rating_count og reviews.rating.

Delingsblok

Denne blok viser et klikbart link, som kunderne kan bruge til at dele produktet på deres sociale medier.

Indstillinger for delingsblokken i afsnittet med produktoplysninger
Indstilling Beskrivelse
Tekst Den klikbare tekst, som kunderne klikke på for at dele produktet på deres sociale medier.

Blok for antalsvælger

Denne blok viser en antalsvælger, som kunderne kan bruge til ændre, hvor mange enheder af produktet, de vil købe. Den har ingen justerbare indstillinger. Standardantallet er 1.

Tilpasset Liquid-blok

Denne blok viser tilpasset Liquid- eller HTML-kode, du kan føje til blokken.

Indstillingerne for den tilpassede Liquid-blok i afsnittet med produktoplysninger
Indstilling Beskrivelse
Tilpasset Liquid Viser det indhold, du angive som Liquid- og HTML-kode.

Faneblok, der kan skjules

Denne blok viser en fane med titel, som kan skjules. Fanen udvides med mere indhold, når en kunde klikker på titlen.

Indstillingerne for faneblokken med skjulning i afsnittet med produktoplysninger
Indstilling Beskrivelse
Overskrift Fanens titel. Vises, når den er skjult eller udvidet.
Fanens indhold Fanens indhold. Vises kun, når fanen er udvidet.
Faneindhold fra side Viser indholdet fra en side i fanen. Viser kun sideindholdet fra sideeditoren. Der vises ikke Liquid-formatering fra sidens skabelon i denne blok. Alt indhold, der angives i Fanens indhold vises over sideindholdet.

Blok for pop-op

Denne blok viser den klikbare tekst, der åbner et pop op-vindue, når der klikkes på den. Denne pop-op viser indholdet fra en af dine sider.

Indstillingerne for pop op-blokken i afsnittet med produktoplysninger
Indstilling Beskrivelse
Navn på link Den klikbare tekst, som kunderne klikker på for at vise pop op-vinduet.
Side Den side, du vil vise indhold fra i pop op-vinduet. Viser kun sideindholdet fra sideeditoren. Pop op-vinduet viser ikke Liquid-formatering fra sidens skabelon.

Indstillinger for afsnittet Produktanbefalinger

Dette afsnit viser lignende produkter eller produkter, der ofte købes sammen med dette produkt. Dette afhænger af produktet, der vises.

Indstillingerne for afsnittet med produktanbefalinger
Indstilling Beskrivelse
Overskrift Titlen på afsnittet.
Billedforhold Højde-bredde-forholdet for billeder for de anbefalede produkter:
  • Tilpas til billede – Bruger billedernes højde-bredde-forhold. Dette forhindrer, at billedet bliver beskåret.
  • Stående – Beskærer billeder til et forhold på 2:3.
  • Kvadrat – Beskærer billeder til et forhold på 1:1.
Vis sekundær baggrund, når der peges Når kunden holder sin markør over billedet, vises produktets sekundære billede, hvis produktet har et sådant.
Tilføj billedmargen Tilføjer ekstra plads om produktbillederne.
Vis billedramme Viser en ramme om billedet.
Vis forhandler Viser forhandleren af hvert produkt.
Vis produktbedømmelser Viser den gennemsnitlige produktbedømmelse med stjerner, og antallet af bedømmelser vises i parentes, f.eks.: ★★★★★ (8). Kræver også en app til produktanmeldelser, f.eks. Shopify Product Reviews samt definitioner for metafelter for reviews.rating_count og reviews.rating.

Få mere at vide om produktanbefalinger under Forstå produktanbefalinger.

Kollektionssider

Kollektionssider har som standard afsnittene Kollektionsbanner og Produktgitter.

Indstillinger for afsnit Kollektionsbanner

Indstillingerne for afsnittet med kollektionsbanner
Indstilling Beskrivelse
Vis kollektionsbeskrivelse Viser kollektionens beskrivelse.
Vis kollektionsbillede Viser kollektionens billede.

Indstillinger for afsnittet Produktgitter

Indstillingerne for afsnittet med produktgitter
Indstilling Beskrivelse
Produkter pr. side Det antal produkter, du vil vise på hver side. Kan være et hvilket som helst multiplum af 4 – fra 8 til 24. Standarden er 16.
Billedforhold Produktbilledernes højde-bredde-forhold:
  • Tilpas til billede (standard) – Bruger billedernes højde-bredde-forhold. Dette forhindrer, at billederne bliver beskåret.
  • Stående – Beskærer billeder til et forhold på 2:3.
  • Kvadrat – Beskærer billeder til et forhold på 1:1.
Vis sekundær baggrund, når der peges Når kunden holder sin markør over produktbilledet, vises det sekundære produktbillede, hvis produktet har et sådant.
Tilføj billedmargen Tilføjer ekstra plads om produktbillederne.
Vis billedramme Viser en ramme om billedet.
Vis forhandler Viser forhandleren af hvert produkt.
Vis produktbedømmelser Viser den gennemsnitlige produktbedømmelse med stjerner, og antallet af bedømmelser vises i parentes, f.eks.: ★★★★★ (8). Kræver også en app til produktanmeldelser, f.eks. Shopify Product Reviews samt definitioner for metafelter for reviews.rating_count og reviews.rating.
Aktivér filtrering Giver kunderne mulighed for at filtrere produkterne i kollektionen baseret på filtrene i dine indstillinger for Navigation.
Aktivér sortering

Giver kunderne mulighed for at sortere produkterne i kollektionen baseret på følgende:

• Fremhævet – Det bedst sælgende produkt baseret på alle ordrer, der indeholdt produktet. Hvis du ikke har solgt nogen produkter endnu, sorterer denne indstilling dine produkter fra nyeste til ældste.
  • Bestsellere – Viser produkterne i faldende rækkefølge baseret på, hvor mange gange det enkelte produkt er blevet bestilt.
  • Alfabetisk, A-Å – Viser produkterne i alfabetisk rækkefølge.
  • Alfabetisk rækkefølge, Å-A – Viser produkterne i omvendt alfabetisk rækkefølge.
  • Pris, lav til høj – Viser produkterne fra den laveste pris til den højeste.
  • Pris, høj til lav – Viser produkterne fra den højeste pris til den laveste.
  • Dato, ældre til nyere – Viser produkterne fra ældst til nyest baseret på, hvornår det enkelte produkt blev føjet til butikken.
  • Dato, nyere til ældre – Viser produkterne fra nyest til ældst baseret på, hvornår det enkelte produkt blev føjet til butikken.
Skjul på større skærme Kunderne skal klikke på en “Filtrer og sortér”-overskrift for at vise eventuelle muligheder for filtrering og sortering. Du skal have aktiveret mindst én af mulighederne Aktivér filtrering eller Aktivér sortering for at vise overskriften “Filtrer og sortér”.

Sider med kollektionslister

Siden med kollektionslisten viser alle de tilgængelige kollektioner i salgskanalen Webshop.

Indstillingerne for siden med kollektionsliste
Indstilling Beskrivelse
Overskrift Sidens titel.
Sortér kollektioner efter

Afgør hvilken rækkefølge dine kollektioner vises i:

• Alfabetisk, A-Å – Viser kollektionerne i alfabetisk rækkefølge.
  • Alfabetisk, Å-A – Viser kollektionerne i omvendt alfabetisk rækkefølge.
  • Dato, nyere til ældre – Viser kollektionerne fra nyest til ældst baseret på, hvornår den enkelte kollektion blev oprettet i butikken.
  • Dato, ældre til nyere – Viser kollektionerne fra ældst til nyest baseret på, hvornår hver enkelte kollektion blev oprettet i butikken.
  • Produktantal, høj til lav – Viser kollektionerne baseret på, hvor mange produkter de indeholder – fra højst til lavest.
  • Produktantal, lav til høj – Viser kollektionerne baseret på, hvor mange produkter de indeholder – fra lavest til højst.
Billedforhold Kollektionsbilledernes højde-bredde-forhold:
  • Tilpas til billede (standard) – Bruger billedernes højde-bredde-forhold. Dette forhindrer, at billederne bliver beskåret.
  • Stående – Beskærer billeder til et forhold på 2:3.
  • Kvadrat – Beskærer billeder til et forhold på 1:1.
Farveskema Du kan vælge baggrundsfarven for afsnittet med kollektionstitlen og billedmargenen. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.
Tilføj billedmargen Tilføjer ekstra plads om kollektionsbillederne.

Sider

Du kan oprette tilpassede sider i din Shopify-administrator for at oprette indhold til dine kunder, f.eks. siden Om os eller ekstra oplysninger om dine produkter. Disse sider har ingen ekstra indstillinger i temaeditoren.

Blogsider

Blogsider er startsiden for alle de blogs, du opretter i din Shopify-administrator. De indeholder som standard afsnittet Blogopslag.

Indstillinger for afsnittet Blogopslag

Afsnittet Blogopslag viser de seneste blogopslag på bloggen. Alle blogopslag viser et eventuelt blogbillede, bloggens titel samt et uddrag eller de første par ord af blogopslaget.

Indstillingerne for afsnittet med blogopslag
Indstilling Beskrivelse
Vis udvalgt billede Viser bloggens udvalgte billede.
Vis dato Viser den dato, hvor det enkelte blogopslag blev udgivet.
Vis forfatter Viser forfatteren af det enkelte blogopslag.

Sider med blogopslag

Siderne med blogopslag viser blogopslagets indhold. De indeholder som standard afsnittet Blogopslag. Afsnittet Blogopslag har ikke selv indstillinger, der kan tilpasses, men det indeholder følgende standardblokke:

• Udvalgt billede
  • Titel
  • Del
  • Indhold

Blok for udvalgt billede

Indstillingerne for blokken med udvalgte billeder på siden med blogopslag
Indstilling Beskrivelse
Højde på udvalgt billede

Afgør højden på blogopslagets udvalgte billede:

• Tilpas til billede – Bevarer billedets oprindelige højde-bredde-forhold.
  • Medium – 545 pixel
  • Stor – 660 pixel

Titelblok

Indstillingerne for titelblokken på siden med blogopslag
Indstilling Beskrivelse
Vis dato Viser den dato, hvor blogopslaget blev udgivet.
Vis forfatter Viser forfatteren af blogopslaget.

Delingsblok

Denne blok viser et klikbart link, som kunderne kan bruge til at dele blogopslaget på deres sociale medier.

Indstillingerne for delingsblokken på siden med blogopslag
Indstilling Beskrivelse
Tekst Den klikbare tekst, som kunderne klikker på for at dele blogopslaget på deres sociale medier.

Indholdsblok

Indholdsblokken viser blogopslagets indhold. Den har ingen indstillinger, der kan tilpasses.

Side med indkøbskurv

Siden med indkøbskurv har som standard afsnittene Varer og Subtotal.

Indstillinger for afsnittet Varer

Afsnittet Varer viser de produkter og det antal af produkterne, som en kunde har lagt i sin indkøbskurv.

Indstillingerne for afsnittet med varer på siden med indkøbskurven
Indstilling Beskrivelse
Vis forhandler Viser forhandlere af hvert produkt i indkøbskurven.

Indstillinger for afsnittet Subtotal

Afsnittet Subtotal har blokkene Subtotal og Betalingsknap. Ingen af blokkene har indstillinger, der kan tilpasses.

Indstillingerne for afsnittet med subtotalen på siden med indkøbskurven
Indstilling Beskrivelse
Aktivér bemærkning til indkøbskurv Viser feltet Bemærkning til indkøbskurv, hvor kunderne kan angive yderligere oplysninger.

Siden Adgangskode

Adgangskodesiden viser, når en kunde forsøger at besøge dit website, mens adgangskodebeskyttelse er aktiveret i webshoppen. Denne side har sit eget sidehoved og sin egen sidefod. Den indeholder som standard afsnittet Tilmelding med mail.

Sidehovedafsnittet Adgangskode

Indstillingerne for sidehovedafsnittet med adgangskode på adgangskodesiden
Indstilling Beskrivelse
Logobillede Det logo, du vil vise.
Tilpasset logobredde Logoets bredde. Kan være et hvilket som helst multiplum af 10, fra 50 pixel til 250 pixel. Standard er 100 pixel.
Baggrundsskema Du kan vælge baggrunden for sidehovedafsnittet med adgangskoden og billedmargenen. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.

Afsnittet Tilmelding med mail

Dette afsnit er beregnet til at give dine kunder mulighed for at tilmelde sig e-mailmarkedsføring fra dig, så de kan få mere at vide om din virksomhed, f.eks. hvornår den åbner for salg.

Indstillingerne for afsnittet med tilmelding med mail på adgangskodesiden
Indstilling Beskrivelse
Farveskema Du kan vælge baggrundsfarven for afsnittet med tilmelding med mail. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.
Gør afsnittet til fuld bredde Udvider afsnittet til browservinduets bredde.

Overskriftsblok

Indstillingerne for overskriftsblokken i sidehovedafsnittet med adgangskode på adgangskodesiden
Indstilling Beskrivelse
Overskrift Titlen på afsnittet.

Underoverskriftsblok

Indstillingerne for overskriftsblokken i sidehovedafsnittet med adgangskode på adgangskodesiden
Indstilling Beskrivelse
Beskrivelse Afsnittets tekstindhold.

Blok for mailformular

Denne blok viser feltet med mailformularen, hvor kunder kan angive deres mailadresser. Denne blok har ingen indstillinger, der kan tilpasses.

Sidefodsafsnittet Adgangskode

Indstillingerne for sidefodsafsnittet med adgangskode på adgangskodesiden
Indstilling Beskrivelse
Farveskema Du kan vælge baggrundsfarven for sidefodsafsnittet med adgangskode. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.

404-side

404-siden viser, når en kunde forsøger at besøge et link til dit website, som ikke eksisterer såsom en produktside for et produkt, du har slettet i din butik. Denne side har ingen indstillinger, der kan tilpasses.

Siden Søg

Søgesiden er der, hvor kunder kan søge efter specifikke produkter eller sider i din webshop. Siden indeholder som standard afsnittet Søgeresultater.

Indstillinger for afsnittet Søgeresultater

Indstillingerne for afsnittet med søgeresultater
Indstilling Beskrivelse
Billedforhold Højde-bredde-forholdet for billeder for de anbefalede produkter:
  • Tilpas til billede (standard) – Bruger billedernes højde-bredde-forhold. Dette forhindrer, at billederne bliver beskåret.
  • Stående – Beskærer billeder til et forhold på 2:3.
  • Kvadrat – Beskærer billeder til et forhold på 1:1.
Vis sekundær baggrund, når der peges Når en kunde holder sin markør over produktbilledet, vises det sekundære produktbillede, hvis produktet har et sådant.
Tilføj billedmargen Tilføjer ekstra plads om produktbillederne.
Vis billedramme Viser en ramme om billedet.
Vis forhandler Viser forhandleren af hvert produkt.
Vis produktbedømmelser Viser den gennemsnitlige produktbedømmelse med stjerner, og antallet af bedømmelser vises i parentes, f.eks.: ★★★★★ (8). Kræver også en app til produktanmeldelser, f.eks. Shopify Product Reviews samt definitioner for metafelter for reviews.rating_count og reviews.rating.
Vis dato Viser den dato, hvor det enkelte blogopslag blev udgivet.
Vis forfatter Viser forfatteren af det enkelte blogopslag.