Vælg, hvilke betalingsikoner der skal vises

Alle gratis Shopify-temaer giver mulighed for at vise betalingsikoner i sidefoden. Ikonerne, der vises, afgøres af din butiks betalingsindstillinger og af kundens område og valuta. Du kan aktiver betalingsikoner i temaeditoren. Hvis du vil tilføje eller fjerne betalingsikoner uden at ændre dine betalingsindstillinger, kan du gøre det ved at redigere din temakode.

Ikoner for kreditkort i sidefoden

Aktivér betalingsikoner i sidefoden

Det første trin i tilpasningsprocessen er at aktivere betalingsikonerne i sidefoden:

1. Gå til temaeditoren.

2. Klik på Sidefod.

3. Markér afkrydsningsfeltet Vis betalingsikoner.

4. Klik på Gem.

Rediger koden for dine betalingsikoner

I dette trin vil du ændre den måde, som betalingsikonerne tildeles til sidefoden på. Dit tema viser som standard de ikoner, der er knyttet til den betalingsgateway, du har aktiveret i afsnittet Betalingsindstillinger i administratoren, og som er tilgængelig for den aktuelle kundes område og valuta. Med denne tilpasning kan du manuelt tilføje eller fjerne de betalingsikoner, du vil vise.