Opgradering til Online Store 2.0

Hvis du vil drage fordel af nye funktioner, kan du opgradere din webshop til at bruge et Online Store 2.0-tema.

Opgradering til Online Store 2.0 er ikke obligatorisk. Du kan fortsætte med at bruge et ældre tema, hvis det opfylder din virksomheds behov.

Du kan opgradere til Online Store 2.0 på flere måder:

Overvejelser i forbindelse med temaopgraderinger

Det kan være kompliceret at opgradere et tema. Overvej om dit nuværende tema opfylder dine behov, før du beslutter dig for at opdatere dit tema eller flytte til et nyt tema.

Nogle apps er muligvis ikke kompatible med Online Store 2.0-temaer. Få mere at vide i din apps dokumentation, eller kontakt din appudvikler, hvis du er i tvivl.

Du kan arbejde på dit tema i temabiblioteket, før du udgiver det. Hvis du føjer et Online Store 2.0-tema til dit temabibliotek, påvirker det hverken dit nuværende tema eller andre temaer i biblioteket.

Når du foretager ændringer i dit tema eller skifter til et nyt tema, påvirker det ikke de øvrige dele af din konto. Du kan lege med forskellige temastile og -indstillinger uden at bekymre dig om resten af indholdet i din administrator.

Download et Online Store 2.0-tema i Shopify Theme Store

Du kan opdatere din butiks udseende, og få adgang til nye funktioner ved at downloade et nyt tema fra Shopifys temabutik.

Få mere at vide om Online Store 2.0-tema under dokumentationen til gratis Shopify-temaer, eller gennemse temabutikken for at finde temaer, der er kompatible med Online Store 2.0.

Der tilføjes flere nye Online Store 2.0-temaer i løbet af de kommende uger og måneder. Hvis du ikke kan finde et Online Store 2.0-tema, der opfylder din virksomheds behov, kan du vende tilbage regelmæssigt for at kigge efter nye temaer.

Føj en ny version af dit nuværende tema til din butik

Temaudvikleren kan vælge at opgradere dit nuværende tema til Online Store 2.0.

I modsætning til andre temaopdateringer kan denne opdatering ikke automatisk anvendes på butikken. Få mere at vide om, hvordan du kan føje en ny version af dit nuværende tema til din butik, under Opdatering af temaer.

Hvis temaudvikleren ikke har opdateret dit tema til at bruge Online Store 2.0 endnu, kan du kontakte vedkommende for at høre om eventuelle fremtidige planer for opdatering af temaet eller tilbud på lignende temaer, der bruger Online Store 2.0.

Migrer dit nuværende tema manuelt

Du kan opgradere dit nuværende tema til Online Store 2.0 ved at migrere dine aktuelle temaskabeloner til den nye arkitektur.

Du bør kun opgradere dit eget tema til Online Store 2.0, hvis du er tryg ved at redigere HTML, CSS og Liquid. Hvis du ikke føler dig tryg ved at redigere kode, kan du ansætte en Shopify-partner til at hjælpe dig. Få mere at vide om at ansætte en Shopify-partner.

Hvis dit tema er udviklet specielt til dig, kan du overveje at kontakte den udvikler eller det bureau, der udviklede temaet, for at planlægge opgraderingen.

Følg migreringsvejledningen på Shopify.dev for at igangsætte migreringen af dit tema.Hvis du migrerer dit nuværende tema til Online Store 2.0, bør du duplikere temaet og migrere den duplikerede kopi.Du kan udgive det duplikerede tema, når du er klar.