Behandling af ordrer med Fraud Protect

Bemærk: Fraud Protect er tilgængelig for shopejere i USA.

Ved behandling af ordrer er der tre måder, hvorpå du kan identificere, om en ordre er beskyttet. Du kan finde beskyttede ordrer, der skal behandes fra din Startside, filtrere siden Ordrer efter status for svindelbeskyttelse eller se status for svindelbeskyttelse på enhver individuel ordreside.

Find beskyttede ordrer fra Startsiden

Når Fraud Protect er aktiveret, vises nye opgaver på din Startside:

Fraud protect, opgaver på startsiden

Hvis du klikker på Beskyttede ordrer, der skal behandles, får du en filtreret visning af siden Ordrer, der kun viser ikke-behandlede ordrer, der er beskyttet af Fraud Protect.

Hvis du klikker på Ordrer, der skal gennemgås, får du vist en filtreret visning af siden Ordrer, der viser alle ikke-behandlede ordrer, der ikke er beskyttet. Dette inkluderer ordrer, der ikke er beskyttet på grund af høj risiko for svindel, samt ordrer der er afgivet, før du aktiveret Fraud Protect, og ordrer, der ikke er berettiget til Fraud Protect.

Filtrer ordrer efter status for beskyttelse

Hvis du vil finde beskyttede ordrer, der ikke er behandlet, på siden Ordrer:

1. Fra Shopify-administrator skal du klikke på Ordrer.
  2. Anvend et filter for status for svindelbeskyttelse:

1. Klik på Flere filtre.
    2. Klik på Beskyttelsesstatus.
    3. Vælg Beskyttet, og klik derefter på Udført.
  3. Anvend et filter for behandlingsstatus:

1. Klik på Flere filtre.
    2. Klik på Behandlingsstatus.
    3. Vælg Ikke-behandlet, og klik derefter på Udført.

Du kan kombinere andre filtre, såsom status for betaling, for at oprette tilpassede søgninger til at strømline ordrebehandlingen.

Eksempel på brug af tilpassede filtre til at strømline behandlingen af ordrer

I dette eksempel har Jane aktiveret Fraud Protect til hendes boligindretningsbutik. Hun ønsker hurtigt at behandle alle beskyttede ordrer og gennemgå alle ikke-beskyttede ordrer. For at forenkle denne arbejdsgang opretter hun to tilpassede søgninger på siden Ordrer ved at følge disse trin:

1. I Shopify-administrator klikker Jane på Ordrer.
  2. Hun filtrerer sine ordrer til kun at vise de ordrer, hvor behandlingsstatussen er ikke-behandlet.
  3. Ved hjælp af filteret Status for beskyttelse indsnævrer hun listen over ikke-behandlede ordrer til kun at vise dem, som er beskyttede.
  4. For at gemme den tilpassede søgning klikker hun på Gem filtre og giver filtret navnet "Beskyttede ordrer til behandling".
  5. Jane gentager disse trin, men hun angiver beskyttelsesstatussen til "Ikke beskyttet" og giver filtret navnet "Ikke-beskyttede ordrer, der skal gennemgås".

Jane har nu to tilpassede søgninger, der strømliner hendes proces til ordrebehandling.

Se en ordres status for svindelbeskyttelse

Du kan se status for svindelsebeskyttelse på hver enkelt ordreside.

Trin:

1. Fra Shopify-administrator skal du klikke på Ordrer.
  2. Klik på ordrenummeret for den ordre, du vil gennemgå.
  3. Kig efter Fraud Protect-kortet.

En ordre kan være beskyttet, ikke-beskyttet, afventende status på svindelbeskyttelse eller ikke-kvalificeret. Afhængig af, hvad ordren er, får du vist følgende indikatorer på ordresiden:

Beskyttet ordre

Hvis en ordre er beskyttet, viser kortet Fraud Protect"Denne ordre er beskyttet mod svindel". Denne ordre er beskyttet, så du kan trygt behandle den. Hvis der er en svigagtig chargeback for denne ordre, behøver du ikke foretage dig noget. Shopify godtgør beløbet til din konto og håndterer tvisten vedrørende din chargeback for dig. Få mere at vide om, hvad der sker, hvis der er en svigagtig chargeback på en beskyttet ordre.

Ikke beskyttet ordre

For en ordre, der ikke er beskyttet, vises banner med ikke beskyttet, og Fraud Protect-kortet viser "Denne ordre kan ikke beskyttes, da dens risikoniveau er for højt".

Gennemgå denne ordre nøje, og annuller den eller behandl den for egen risiko. Hvis der er en svigagtig chargeback for denne ordre, godtgøres omkostningerne ikke automatisk. Få mere at vide om, hvad der sker, hvis der er en svigagtig chargeback på en ordre, der ikke er beskyttet.

Afventer status for svindelbeskyttelse

Når en ordre afgives i din butik, ved du normalt med det samme, om den er beskyttet eller ej. I sjældne tilfælde kan det vare nogle få minutter, før en ordre er analyseret for risiko for svindel. Hvis status for svindelbeskyttelse for en ordre afventer, har den et banner med afventer, og kortet Fraud Protectviser "Denne ordres status for svindelbeskyttelse afventer".

På dette stadie er risikoen for denne ordre ikke analyseret endnu. Vent med at beslutte, om du vil behandle denne ordre, indtil svindelanalysen er gennemført, og ordren er klassificeret som enten "beskyttet" eller "ikke beskyttet". Du kan prøve at opdatere siden for at se, om status er ændret.

Bemærk: Hvis du vælger at behandle en ordre, mens status for svindelbeskyttelse er afventende, beskyttes ordren ikke.

Ordrer, der ikke er berettigede

For en ordre, der ikke er berettiget, er der ikke noget Fraud Protect-kort. I stedet får du vist et kort for Svindelanalyse, der fortæller dig, at ordren ikke er berettiget til Fraud Protect og indikerer, om ordren har lav, medium eller høj risiko. Ordrer, der ikke er berettigede til Fraud Protect – såsom PayPal- eller POS-ordrer – kan behandles på samme måde som før, du konfigurerede Fraud Protect.

Da denne ordre ikke er kvalificeret til beskyttelse, godtgøres du ikke automatisk for det tilbagebetalte beløb, hvis du behandler ordren, og der er en svigagtig chargeback. Få mere at vide om chargebacks.