Brug af Ordreprinter-appen

Du kan bruge Order Printer-appen til at udskrive fakturaer og pakkesedler for dine ordrer både i Shopify-administratoren og i Shopify POS-appen. Du kan udskrive op til 50 ordrer ad gangen med Order Printer-appen. Overvej at eksportere ordrer til en CSV-fil, hvis du vil udskrive flere ordrer.

Udskriv med Order Printer i Shopify-administratoren

Fremgangsmåde:

Udskriv med Order Printer fra Shopify POS

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Apps på siden med ordrebekræftelsen.
  2. Tryk på Udskriv med Order Printer.
  3. Vælg, om du vil udskrive en faktura, en pakkeseddel eller begge. Hvis du vil vælge en anden printer, udskrive flere kopier eller bruge dobbeltsidet udskrivning, skal du trykke på Udskriv for at åbne menuen indstillinger.
  4. Når du er færdig, skal du klikke på Udskriv.

Vælg en standardskabelon til Order Printer

Du kan vælge en skabelon, som appen Order Printer skal bruge som standard.

Fremgangsmåde:

1. I din Shopify-administrator klikker du på Apps.
  2. Klik på Order Printer for at åbne appen.
  3. Klik på Administrer skabeloner.
  4. Vælg, hvilke skabeloner der skal udskrives som standard.

Udskriv direkte fra en ordre i administratoren

Fremgangsmåde:

1. Følg trinnene til udskrivning med Order Printer i Shopify-administratoren.
  2. I vinduet Udskriv skal du klikke på Flere indstillinger.
  3. Fjern markeringen af Sidehoveder og sidefødder.
  4. Klik på Gem.

Normalt skal du fjerne markeringen af indstillingen for sidehoveder og sidefødder i browserens udskriftsvindue.

Gem et dokument som PDF-fil

Order Printer bruger din browsers printerfunktion til at udskrive dokumenter. Du kan bruge denne funktion til at gemme dine dokumenter som PDF-filer. At gemme i PDF-format håndteres forskellige i hver browser og hvert operativsystem:

Google Chrome

Hvis du bruger browseren Google Chrome, kan du gemme som en PDF-fil direkte i udskrivningsdialogboksen. Under Destination skal du vælge Gem som PDF.

Mac OS X

I udskrivningsdialogboksen i Mac OS X har du mulighed for at udskrive til PDF-format i en hvilken som helst browser. I udskrivningsdialogboksen skal du klikke på PDF nederst til venstre og derefter vælge Gem som PDF ....