Følgesedler

Når du behandler ordrer, ønsker du muligvis at vedlægge en følgeseddel i den pakke, du sender til kunden. Følgesedler hjælper med at fortælle, hvad der er sendt til kunden.

Udskriv følgesedler

Følgesedler indeholder alle de varer, der sendes i en specifik forsendelse. Hvis du har flere forsendelser for en ordre, kan du udskrive en særskilt følgeseddel for hver forsendelse.

Udskriv følgesedler, før du køber en fragtlabel

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på nummeret på den ordre, du vil udskrive en følgeseddel for.

3. Hvis du bruger Shopify Shipping (til butikker hjemmehørende i USA eller ), skal du klikke på Opret fragtlabel i afsnittet Ikke behandlet.

4. Hvis du ikke bruger Shopify Shipping, skal du klikke på Markér som behandlet.

5. Klik på Udskriv > Udskriv følgesedler.

6. Klik på Udskriv.

Udskriv følgesedler samtidig med, at du køber af en fragtlabel

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på nummeret på den ordre, du vil udskrive en følgeseddel for.

3. Hvis du bruger Shopify Shipping (til butikker hjemmehørende i USA eller ), skal du klikke på Opret fragtlabel i afsnittet Ikke behandlet.

4. Klik på Køb fragtlabel.

5. Klik på Udskriv > Udskriv følgesedler.

6. Klik på Udskriv.

Masseudskriv følgesedler

Du kan udskrive flere følgesedler for både behandlede og ikke-behandlede ordrer fra siden Ordrer ved hjælp af massehandlinger.

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Vælg de ordrer, der skal have følgesedler.

3. Vælg den lokation, hvor ordrerne skal behandles fra.

4. Klik på Flere handlinger.

5. Klik på Udskriv følgesedler.

6. Dine følgesedler åbnes i en PDF-fil, som du kan udskrive eller gemme.

Redigering af følgesedler

Dine følgesedler gengives ved hjælp af Liquid, et skabelonsprog, der er skabt af Shopify. Hvis du er fortrolig med HTML, CSS og Liquid kan du bruge variablerne til følgesedler til at redigere skabelonen for din følgeseddel

Du kan foretage ændringer til skabelonen for din følgeseddel ved at klikke på Rediger i afsnittet Følgesedler i dine indstillinger for levering.

Mens du redigerer skabelonen, kan du gendanne følgesedlen til standardskabelonen ved at klikke på Gendan til standard.

Bemærk: Hvis du vil foretage tilpasninger, såsom at tilføje dit logo eller fjerne produktbilleder fra dine følgesedler, kan du redigere koden for skabelonen.