Tilføj trackingnumre til opfyldte ordrer

Hvis du modtager et trackingnummer efter udførelse af en ordre, kan du tilføje nummeret til udførelsen. Nummeret medtages i den valgfrie e-mail med opdatering vedrørende levering, du kan sende til kunden.

Bemærk: Hvis du har købet en fragtlabel med et trackingnummer via Shopify Shipping, tilføjes trackingnummeret automatisk til ordren.

Trin:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på ordrenummeret for den ordre, du vil tilføje trackingnummeret til.

3. I afsnittet Opfyldt skal du klikke på Tilføj tracking:

Klik på knappen Tilføj tracking i afsnittet Opfyldt for din ordre

4. I dialogboksen Rediger tracking skal du angive trackingnummeret for din levering.

5. Shopify genkender muligvis formatet for trackingnummeret og vælger et leveringsfirma for dig. Hvis det ikke sker, eller hvis valget er forkert, kan du vælge dit leveringsfirma fra rullemenuen Leveringsfirma.

6. Hvis dit leveringsfirma ikke understøttes fuldt ud af Shopify, eller hvis du vælger Andet fra rullemenuen Leveringsfirma, kan du angive*URL'en til tracking* manuelt:

Dette trackingnummer vises på siden ordrestatus. Sørg for, at du angiver den komplette URL (inklusive cifrene), som dit transportfirma anførte til at tracke ordren.

7. Valgfrit: Hvis du ikke ønsker, at der sendes en e-mail med opdatering vedrørende levering til kunden, skal du fjerne markeringen af Send e-mailbesked til kunden.

8. Klik på Gem.