Føj trackingnumre til behandlede ordrer

Hvis du modtager et trackingnummer efter behandling af en ordre, kan du føje nummeret til behandlingen. Nummeret medtages i den valgfrie e-mail med opdatering vedrørende levering, du kan sende til kunden.

Bemærk: Hvis du har købet en fragtlabel med et trackingnummer via Shopify Shipping, tilføjes trackingnummeret automatisk til ordren.

Trin:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på ordrenummeret for den ordre, du vil tilføje trackingnummeret til.

3. I afsnittet Behandlet skal du klikke på Tilføj tracking:

Klik på knappen Tilføj tracking i afsnittet Behandlet for din ordre

4. I dialogboksen Rediger tracking skal du angive trackingnummeret for din levering.

5. Shopify genkender muligvis formatet for trackingnummeret og vælger et transportfirma for dig. Hvis det ikke sker, eller hvis valget er forkert, kan du vælge dit transportfirma fra rullemenuen Transportfirma.

6. Hvis dit transportfirma ikke understøttes fuldt ud af Shopify, eller hvis du vælger Andet fra rullemenuen Transportfirma, kan du angive*webadressen til tracking* manuelt:

Dette trackingnummer vises på siden ordrestatus. Sørg for, at du angiver den komplette webadresse (inklusive cifrene), som dit transportfirma anførte til at tracke ordren.

7. Valgfrit: Hvis du ikke ønsker, at der sendes en e-mail med opdatering vedrørende levering til kunden, skal du fjerne markeringen af Send e-mailbesked til kunden.

8. Klik på Gem.